Ahad, 19 April 2009

5.11.09

Pertame skali aku ucapkan terima kasih ar kat korng sume yg sudi membace blog aku tak jemu2...artikel kali ni just nk kongsi ngan korang ape yg aku nk sebelum umur aku 21tahun..
lame dah aku nk sgt benda ni.Aku harap kali ni aku berjaya dapatkan die sebelum 5.11 ni kerna mase tu umaur aku dah jd 21 tahun.Umur dewasa...huhuuuhuhu aku nk start ar menabung dr skang tuk pastikan aku dpt benda ni.hope korng doakan aku dpt beli bende ni pkai duit aku sendiri k....sebenarny ayg aku nk bli ni kamera je...tak kire la jename ape..coz tu depends on budget yg dpt aku kumpul nnt..tp yg pasti aku nk DSLR...ni kire aku tanam azam gak la kat blog ni...harap nnt 5.11.09 aku dpt post lg artikel n mase tu aku dpt tunjukkn kat korang sume...k doakan aku k..thanks sume....

Selasa, 14 April 2009

sape die hard fan tomok?

ha kengkawan sume...tgk ni ade video tentang racangan reliti tv oiam...
tp kat vid ni lg real dr realiti......
azlee dan tomok...saksikalah....


video

Rabu, 8 April 2009

modelling...

video
haaaa
tgk ni
vidoe kwan2 aku yg bertukar dr engineer kpd model
huh
tk sangke
kekacak gak dieorng ni
kat sini ade sume saiz
dr kecik sampai besar
dikinsonnyer modelling agency pon takde model dlm range mcm ni
huhuhuhu
nk tempah memodel ni bleh bgtau kat aku
ni semua koleksi baju amar haziq
takniah tuk beliau
kerna
membawa
industri ni setapak ke atas
huhuhuhuhu
tahniah...
ape pon tahniah ke atas model2 sume...

aku dan facebook.


huhuhuhuhu...skang ni aku dah ade akaun facebook...memule tu meng taknk bukak akaun ni...coz rase cukup dah ngan myspace n friendster...tu pon friendster aku sebulan sekali jer bukak...
tp due2 akaun tu dah serabut ngan sesape ntah..yg aku tk kenal pon jd kwn aku...so kali ni aku nk korng yg kenal ngan aku je bleh jd kwn facebook aku k.....
jd korng add la aku kat facebook...

Khamis, 2 April 2009

i'm learning you



ha ni la baju volley-holics
nampak manarikkan
tp malang bju ni reject
memng salah pon mase proses pembuatannye
salah cop perkataan volley-holics tu
patut kat belakang
n lambang mas tu patut kat tepi belah kanan
tak boleh nk letak sebab ade line
nnt ganggu line
tp ape pon aku bangge ngan hasil kali ni
menarik
bg aku ni bukan sampah
aku bangge kot pkai bju ni.
n sesape nk baju ni bleh dptkan kat aku
aku lelong rm10 jer...
plg tdk dpt gak kurngkan kerugian dr aku jdkan bju ni kain lap kaki je kan
nk buat mcmaner
yg lebey kne ar tanggung kerugian tu
ni la berniage
klo berani try ar
tp kne tanggung sendiri la
sedangkan kaki kanan pon perlukan kaki kiri tuk berdiri
so same2 la kan
kengkadang klo kite terlalu bertimbang rase kt org
org blum tentu akn buat bende yg same pd kite
comfirm takkn nyer
pling lebey ucap thanks
tu pon klao la
klo nk buat dajal kat org comfirm org kan buat lebey pd kit
jd jgn buat jahat kat org n pad mase yg same
bru aku faham
maksud
buat baik berpada-pada
ape pon
i'm learning
time kasih kerna mengajar aku