Ahad, 19 April 2009

5.11.09

Pertame skali aku ucapkan terima kasih ar kat korng sume yg sudi membace blog aku tak jemu2...artikel kali ni just nk kongsi ngan korang ape yg aku nk sebelum umur aku 21tahun..
lame dah aku nk sgt benda ni.Aku harap kali ni aku berjaya dapatkan die sebelum 5.11 ni kerna mase tu umaur aku dah jd 21 tahun.Umur dewasa...huhuuuhuhu aku nk start ar menabung dr skang tuk pastikan aku dpt benda ni.hope korng doakan aku dpt beli bende ni pkai duit aku sendiri k....sebenarny ayg aku nk bli ni kamera je...tak kire la jename ape..coz tu depends on budget yg dpt aku kumpul nnt..tp yg pasti aku nk DSLR...ni kire aku tanam azam gak la kat blog ni...harap nnt 5.11.09 aku dpt post lg artikel n mase tu aku dpt tunjukkn kat korang sume...k doakan aku k..thanks sume....

4 ulasan:

paAn BaEk berkata...

yeahhh..
chaiyok2!!!
aku skong ko....

acan berkata...

smart la peng...
nnt ak tlong doa, dah dpt aku pijam k?

nawzadamha berkata...

ni kes org x igt bezday ko ke?


hhuhuhuhh...

Tanpa Nama berkata...

apeng...asal mesti sblum umo 21..??pe pun diharap ko dpt mencpi impian tu....