Khamis, 25 Februari 2010

untitle...hahahahaha


alhamdulillah selesai sudah majlis amal kali pertamanya dianjurkan oleh METC.
tahniah kepada jawatnkuasa penganjur.Dapat menganjurkan xtvt yg meriah sambil beramal.
sebenarnye aku suke sebab takde kelas harini...dah takde mood nk blaja..kepala dah kat pangkor sebenarnya.
esok malam batch 07 ade trip pergi pangkor..semua ni atas hasil usaha adli yg hantar ketas kerja kat Mr Amrul.
so esok tepat kul 12 malam kami semua akan bertolak ke pulau pangkor...ehhh tak semua...
ade gak yang tak pergi...ade la sebab2 tersendiri...nak kata sebab kewangan tak kot...cume kene bayar rm70 jer tuk trip 2 hari 2 malam ni...memang sangat murah...


ok skang ni bukan niat aku nak citer pasal pangkor...nak cerita pasal charity drive by metc....
baru balik ni...penat jual baju n gambar....terima kasih kepada yg membeli tadi..harap berpuas hati....
gambar...aku takde mood nak tangkap tadi...sebab ade 2 orang photong gak...so nampak dieorng macam beria sangat...aku  pon takde mood la nk tangkap...lagi pon aku ade komitmen lain....

ade sebahagian gambar aku amek...n kebanyakkan orng lain yang ambil....time kasih kepada korang yg sudi snap pakai camera aku yg dah bertambah beratnya.....


antara gerai gerai yang dubuka..bnyak gak kedai..tgk kat bawah ni...
gerai english department..jual makanan, kuih muih..huhuhuhuhu tahniah...nampak bersemangat semalam
promosi barang mereka....

 
atas ni plak gerai junior aku batch 08..
barang jualan mereka agak moden sikin...cupcake, muffin, air botol yg memahal....
korang memng rock ar...

 
aku paling suke tengak gerai ni...hasil usahasama Mr Edward , Mr Pang dan Mr Neoh
hahahaha slalu dieorng memng lepak bertiga je...skang bukak gerai pon sesame...
tiga2 ni otai kot bab aircraft...sape sangka dieorng nk bukak booth jual air....
nak citer lagi la...dieorng siap ade peti tuk simpan duit lagi...sistematik tak sistematik ar kerja dieorng ni...
harap2 dieorang tak bace blog ni...

kanser jual laksa beb
kanser ni satu kelas ngan aku dan nisa dulu kat tekni...skang die jd junior kiteorng...
gerai batch 09...

gerai ni memng bnyak pilihan makanan...sesedap plak tu..
tp semalam aku tak lapar...
tak bape nak sihat lagi kan..beru lepas demam...
tp semalam aku bedal 3 mangkuk ABC
penat je aku tahan diri minum air sejuk...semalam aku dah tak tahan tgk ABC...bedal je la...
harap tak melarat demam aku ni..mlm ni nak pergi pangkor..

 
ade nampak macam bapak dan anak tak....
karim dan Mejar Junaidi.

 
facial treatme nt pon bleh buat semalam....
macam macam ade..

 
ni plak gerai yg wajib dilawati...
kerjasama aku ngan odeng...
terima kasih kepada pelanggan yang membeli baju kami semalam
ade baki sikit lagi...dalm 10 helai...
so kepade sesiape yg masih berminat..bgtau...
tapi saiz tak bnyak la...

 
novel lame...ni koleksi novel Miss Yang...dalam dok pilih2 novel semalam...
aku jumpe gambar die ngan bf die mase kat UM dulu..hahahahaha
tgk gambar mase muda dulu....
aku angkat 2 novel..tuk dibace nnt....harap ade mase la nk bace...

ni la model kami...hahahahahaha model tuk 160cm kebawah....
biasenye model ni orang kire kurus gemok kan...
tap kami amek dari faktor ketinggian...ad ngan che mat bace mesti jerit name
apeng lepas ni kan..hahahaha gurau jer...
korang nampak smart pakai bju tu...

 
xtvt utama, cuci kereta
agak agak korang bersih tak kete tu dah klo sebijik kete dekat 10 orang cuci..mau tak berkilat....
rajin dieorng ni...kerjasama tu pentingkan......

 
motor pon bleh basuh beb...nak je aku anta jlj semalam....
tp malas nak p amek motor plak...

 
bos menyumbangkan suaranya..
best gak la..nasib die tak jd penyanyi..klo tak tak wujud la METC ni...

 
group picture...semua staff DTS..
dieorng sedang penat bekerja keras tuk majlis ni...
time kasih...

yang ni plak tulang belakang pengerak majlis ni...
tahun depan bleh anjurkan lagi k...

yang due orang ni tokey keropak sira dan jugak kerepak batu pahat

last sekali gambar aku ngan odeng...

k setakat ni dulu...nk up date lagi..tunggu aku pulang dari pangkor...
harap trip kali ni best...
jangan ade yg buat perangai pepelik sudah...
dah pergi reramai ni...buat macam hidup bermasyarakat sikit k...
jangan nak harap orang bleh layan semua...

14 ulasan:

Farhan Saharin berkata...

have fun di pangkor....
bwk oley2 utk aku.

mr. pang berkata...

i read ur blog...

pis =)

ali berkata...

paan..insyallah....

mr pang???
sure jer....

AcanCapik berkata...

haha... teha jadi mr phang lak ke... weh, apa da, tajuk pun tak letak...

mr. pang berkata...

haha..sj nk gurau2 weh..
slmt maju jaya ngn bisnes tshirt 2..smart gk kaler itam tuh..nk bli tadak fulus len kali ko wt ag ms ak de fulus..hehe
enjoy ur trip..byk lak ak tulis kn..


pis =)

ali berkata...

hahahaha aku lupe ar acan..tak tahu nk bg tajuk ape...

teha ke jd mr pang tu...hantu mu teha...

Rowena Chasez berkata...

uitttsss..
dah sihat ke??
heheee...
tgginyer die.

Rowena Chasez berkata...

uittsss...
dah sihat ke??
tgginyer die..
:P

syndrynelf berkata...

skang kamu sume ondaway pulng..ngee...xsaba nk tgk gmb pangkor hehehe...bestla jual bju aritu...ea..

syndrynelf berkata...

skang kamu sume ondaway pulng..ngee...xsaba nk tgk gmb pangkor hehehe...bestla jual bju aritu...ea..

Tanpa Nama berkata...

uhuh...mcm best je novels miss yang itu
finish dat,pass 2 me ya..ngeehehe

mr. pang berkata...

ak jd antu t g cekik mu peng..keke~~
update pangkor cpt..

ali berkata...

wena..tinggi...ala..tu kawan saye yg agak rendah ko..hehehehehe

tanpa name..bleh2...bende baik perlu dikongsi kongsi...rojer aku jer klo nk...kalau aku tak bace lagi pon ape salahnya ko bace kan....

Tanpa Nama berkata...

sape author?book title?
aku pn otw nk abiskn novels yg ade...huhu
nnt bole la wat sistem barter :)