Khamis, 19 November 2009

nasi lemak antarabangsa @ kg.Baru, kl

kali ni aku nk kongsi tempat akna best ngan korang...
baru mlm td je aku pergi sane ngan wak...
tempatnye kat kg baru la kan...
dlm 10 minit dr klcc, 5 minit dr unikl..kire kat tengah bandaraya ar ni...
senang jer nk g sane..
die ade bnyak cawangan...nak tahu klik ni...
korang google jer...
tak pon tnyer wak...aku bab jalan memng tk ingat....


menu die mcm biase main menu nasi lemak..ade gak mee n mkanan lain2...
harge memng berpatutan...ok la...

ni detail die..
Nasi Lemak Antarabangsa
7C, Jalan Raja Muda Musa,
Kampung Baru,
50200 Kuala Lumpur.
bukak 6pm – 5am daily


ni yg kami mkn mlm td...mantap...


ni akunyer...mkn nasi lemak ngan ayam + teh tarik rm6.70


waknyer selera...nasi lemak sambal sotong + teh rm6.70 gak...
murah kan...


aku ngan wak dpt duduk tepi jer...ramai sgt org mlm td...
memng dah ramai tahu dah tempat ni...
so korang klo dah dekat2 ngan sane tu try ar...
klo metc pnye bdk nk pg...jgn luper ajak aku....

12 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

terbaek r peng...clap xde pic aku je..x berseri blog ko...hahahakz

AcanCapik berkata...

punca kitorang kena rokol sume... korang la ni... ish3x... weh, typing error. ko kene upah editor la pasni peng. haha...

ali berkata...

takde name ni misti wak...wak nape tak pkai akaun blog ko?

acan: thanks...aku dah tulis memng malas nk bace semule...tu pasal bm aku dpt a2 je spm....

Cik Cookie berkata...

dekat sgt ngn CC tuh

mama suri berkata...

wah..dah lama mama tak mkn situ..
last pun masuk bercinta ngan hubby..
mmg sedap..

AcanCapik berkata...

huhu... patut la... ko bleh upah aku jd editor. each wrong spelling bagi aku 10 sen je. huhu...

ali berkata...

cik cookie:ha dah dekat tu rugi klo tak cuba...

mama: mama ajak la hubby mama g ...bleh kenang mase bercinta dedulu...

acan: hahahaha mane mampu aku nk bayar ko...bnyak sgt salah...

nur 'adli azhari berkata...

again...ali x ajak ad..pe salah ad!! huwargh

ali berkata...

ad...ni aku singgah jer...balik dr hantar kwn aku g ulu langat...

nur 'adli azhari berkata...

ooooo..ok2...

ali berkata...

ad esok ko ikut tak g umah mimi ngan makcik am?

Budak Malu818 berkata...

huk2~
mcm dh pnah pegi ajer?
sambal dier kurang kick la.........
tp,overall memang mantop..
~chow~