Ahad, 29 November 2009

twillight saga : cinta baru @ new moon

hahahahaha
aku dah tgk dah pon citer ni
lame gak ar tggu...mane taknyer...
die punye promo bukan main awal lg...
aku bleh bg 4bitang drpd 5bintang...
nak citer sume skali kat sini nnt korang yg tak tgk lg tu rase tak best plakkan..
so korang p ar tgk dlu...pastu komen kat sini k...
klo nk ajak aku lg pon bleh...
aku ok je tgk kali ke 2, 3, 4....
hahahaha klo dah nk tgk lg tu paham2 je ar kan....dah tentu best...
aku tgk hari jumaat aritu..
temankan anis...
die kerje pg raye tu
so petang tu kami kuar ar...
sian die..hahaha

nasib baik la tiket aku dah tempah pepagi tu melalui on9 kat lappy akak aku
klo tak sia2 je ar p sane..
tak caye tgk a bapak ramai rupenyer org sambut raye kat pawagam
ntah ape erti pengorbanan pada dieorng ntah...
aku ok ar kot
aku teman anis...kan anis...
kire pengorbanan gak ar tu...
hahahaha


edward tak bape nk kuar sgt dlm citer ni..
pastu ade ar part yg menarik...
pastu bnyak sgt tertanye2 kat citer ni...
memula aku agak yg bella akn give up ngan edward n teruskan hidup ngan jacob..
tp last2 jacob pon jd mcm edward gak...
si bella tak habis nk jd vampire...
last skali edward jdkan die vampire gak kot...klo tak silap la...
tp klo edward gigit manusia die punye keluarge kire dah langgar perjanjian..
perjanjian yg dieorng buat ngan kuarge jacob....
nk tahu lg korng tgk ar dlu citer ni...


klo tak dptkan awl tiket tu confirm sedey balik tggu download je ar citer ni kan..
hahahaha melambak org kat situ....



9 ulasan:

nissa-elhumaira berkata...

x adil!!!
nk nengok gak twilligt : new moon nih tp dh 2 hari demam, so mama xkasik kuar umah...
nih pn dpt nengok sparuh jew kt tenet, nk nengok smpi abess~~~

:(

lyla.f berkata...

bace novel lagi best
dan bagi aku la
da x se excitec cm twilight
sib bek r ak download
tgk beberapa hari awl b4 release kt sini
hehe

ali berkata...

nisa: jom tgk lg..hahaha

lyla: ahaha ramai org ckp bace lg best...aku rase aku pon nk bace gak ar..

AcanCapik berkata...

lagi best kalau baca dulu baru tengok...

ali berkata...

alamatnye melepas la nk tgk citer ni kat wayang...klo bace dlu...coz aku dahla lembab membace ni...hahahhaa

Tanpa Nama berkata...

stuju..bc ag best..hee
xsabo ny nk tgk..xde pluang ag ni..huu

pis =)

Rowena Chasez berkata...

best sgt ke??
ade org ckp boring cte nie..
huhuu~
xde pluang lgi nk tgk...
xde org nk bwak..=(

ali berkata...

rowena : serius aku ckp aku dah jd fan tuk sekuel ni...

tanpe nama: hahahaha aku nk try ar bace...

lyla.f berkata...

bace novel lagi best
dan bagi aku la
da x se excitec cm twilight
sib bek r ak download
tgk beberapa hari awl b4 release kt sini
hehe