Rabu, 4 November 2009

5 november 1988

terima kasih yg tak terhingga pada mak bapak aku....encik omar dan cik niah...skang ni dah 5 november 2009...genap 21tahun aku ade kat dunia ni...bnyak bende aku dah buat...ade baik...buruk pon bnyak gak....tp masih ade bende lg aku nk buat dimasa2 akan dtg...buat mase ni wish lists aku tuk tahun lepas aku rase sume dah terlunas...wish list tahun ni?....tak yah la kot nk nyatakan kat sini...biar ar aku, ali n apeng je tahu ape yg aku nk capai mase umur aku 21 tahun ni...21 tahun ni lambang kebebasan...semuar 100% adelah hak aku...aku telah mendapat hak keatas diri aku 100%...hahahaha tp insyallah keluarge aku takkn ketepikan...
terima kasih kat korng sume...sudi wish birthday kat aku sejak kemarin lg...harap korng pon panjang umur dan hidup dlm keredhaanNYA...pd wan syah, odeng, n meri thanks mlm td spend mase lepak ngan aku...hahaha...korng memng sempoi.....yg pasti aku nk keluar dri metc tahun ni...huhuhu tu lg rase bebas die tu...hahahaha...
yg pasti aku nk jd aku, ali, apeng yg lebih positive dlm semua perkara...hope korng semua sentiase berbahagia...

bye.

3 ulasan:

miss izan berkata...

happy birthday ;)
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki ya...

suzaini berkata...

hepi bday

ali berkata...

thanks sumer...