Isnin, 1 Februari 2010

aktiviti hari ahad 7hb feb 2010

pengumuman semua....
terutamanya kapada semua pelajar METC batch 07...ahad ni wak menganjurkan "sehari bersama WAK"
hahahaha tajuk tu tipu je...sape nk bersama wak seharian..kkk balik pada tajuk entry ni...
memng betul pon nak ade kan aktiviti yang dah lama kita tk buat...dulu petang je bleh lari g ulu yam...lepas ade kes orang mati kite terus tak pergi dah...so tempat kali ni bukan ulu yam...tp chilling....
yang dah confirm aku, wak, am (am bawak kete...currently kete die kosong lagi)..dan ade sorang die nak ku rahsiakan name die...atas alasan taknak dapat ape2 tugsan mase pembahagian tugas....ala takde tugas2 pon...sebab takde masak2 pon..kite beli je makanan siap2 dari bawah..tkde kerja nk arrange sume ni.....
nk tgk bertapa seronoknya chilling ni korang bleh tgk blog acan...ade entry tentang chilling...
k bgtau name...nk confirm kan bape bijik motor...bikers sume jom ar klo berani nk try ngan belalang hitam aku........

9 ulasan:

AcanCapik berkata...

pastikan ko balut kamera ngan plastik, sbb kena rentas sungai, paras perut gak...

nor fateha berkata...

ak nk ikut boley???ngee~~

ali berkata...

wokeh acan thanks...


teha...klo ko ade kenderaan bleh la...tp ko kne ade teman....
tp aku rase tak sesuai ar pg ngan perempuan tempat2 mcmni..tk manis....kami sume lelaki...

Pepacat berkata...

hohoohoh..nak gi chiling...xmboh lar apeng,dah gi ritu..heheh..tul tu ckp acan,bawa plastik tuk bungkus benda2 penting..
sblom naik,ramah mesra ngan abe sap dulu lar k..dapat tips nak daki nnti..heheh

nor fateha berkata...

wa sj jela..wa ade wedding nk attend der..n FYI 7hb bday my mom..hehe

nur 'adli azhari berkata...

peng..really sorry..my sis nk balik nz dah..sory..

ali berkata...

ok ad anda di maafkan...ooo anda pulaukan funtion murahan mcm ni yer..kk nnt turn kami plak boikot funtin pangkor....hahahahaha

jane berkata...

cam best jer
huuu...jeles

T_T

alipsaad berkata...

saye da blog