Jumaat, 12 Februari 2010

abang aku dah berkahwin.....

hye...kalau korang ade bace post2 yang lepas aku ade kate tentang perkahwinan abang aku kan
dah kahwin pon...alhamdulillah...aku harap korang bahagia sampai bebila....
thanks kepada kak intan sebab sudi jadi pelengkap pada abang aku yang nakal ni...
kak kene jaga die elok2 k....die buat perangai bagi tahu ali...
aku buat post ni sebab aku nak share hadiah yang bakal aku bagi kat die...
tak tahu nak bagi aper....
so aku buatkan photobook gunakan gegambar yang aku ambil mase hari tunang, nikah, bersanding
dan jugak makan malam haritu...........

lupe nak bagitau yang sume majlis ni berlangsung kat belah perempuan...
kenduri rumah aku ade gak...
korang dijemput hadir...
tapi lama lagi....
sebab nak saingkan ngan akak aku...
so nnt ade 2pasang pengantin la...
dijangka dalam bulan jun...
korang datang k..hahahahahahahahahaha
sebab lepas tu cik omar dah tak buat kenduri kahwin dah.........
lepas abang ngan akak aku ni..turn aku la plak...so secara logiknya.....lambat lagi...tersangat lambat
sebab tu la korang kena datang kenduri bulan jun ni...
jangan risau..aku dah pesan kat abang aku supaya takyah bagi kami anak buah dulu..hahahhahaha
nak bersanding lagi kan...


jauh sangat aku membebel...
banyak gak aku cuci gambar...semua sekali 920 keping...
ngan buat photobook lagi....memang tak larat la orang nak tgk...
nnt dah tambah ngan gambar official photographer lagi......
banyak sgt la plak...ko simpan la bang.....kalo bergaduh ker nnt..tgk balik gambar2 tu..hehehe tips...

hahahaha nampak tak muka aku tu...aku igt nak letak ayat2 tapi tak sempat....
aku jd pengapit haritu...habis mekap muka abang aku rosak..hahahahahaha
sape suruh aku jadi pengapit....
nampak tak aku letak signature aku tu..saje je nk poyo sikit...maaf ye semua...
sebahagian dari gambar yang aku cuci tu.....yang lain aku dah asing2kan tuk sedara mara semua........
esok aku balik johor tuk bg semua ni..harap abang aku ngan akak baru...happy ever couple...

12 ulasan:

AcanCapik berkata...

happy Chinese new yer apeng. aku rasa ko cam tak abis tulis je happy tuh. hehe... anyway, lawa la album tu. klo aku kawin nnt watkan satu. haha...

jane berkata...

tahniah utk abg kau..
jgn lupa bg hadiah baju tidur utk dia...

muhahahhah

Farhan Saharin berkata...

oit...
nk komen skit...
psl page y ad muka ko...
kcian aku tgk muka abg ko kt tgh page tu..
try elakkan la jd cmtu li..
muka abg ko jd tbelah dua plak..

bp kos ko wat ni??
wat kt kdai ke?
or wat by online?

SuRAizA~ berkata...

eh nnt bila org kawen nk adiah cm ni gak
hakhakhak

tae-har berkata...

apeng leh wt bisness da ni..

tinggi ny pengapit..hehe

pis =)

ali berkata...

paan...ah ha page tu sebenarnye aku nak letak ayat2 kat atas muka aku...tp tak sempat..
aku buat kat kedai....
cost ko bleh tanya aku personally...
fb ker...ym ker...

teha.........aku baru belajar...tak berseni lagi la...kalo ko kawin nnt aku buat k..bleh?

sue....dah nak kawin ker?

tae-har berkata...

woohoo~~
da de offer ni..ak lmbt g nk kawen..
kalo ko nk wt leh je..hehe

ali berkata...

boleh je teha...aku ngah mengimprovekan skill...

syndrynelf berkata...

nice try! bykkn ag teknik tau..well done my fwen!

Typewriter berkata...

apeng.. thumbs up!!!

-muckraker88
acc blog ni hnya la utk komen blog kwn2 aku tu hihi

i LuVe U MaKAbaH berkata...

ali nak gak satu..hehhe

tapi lame lg=P

i LuVe U MaKAbaH berkata...

ali nak gak satu..hehhe

tapi lame lg=P