Rabu, 10 Februari 2010

23 things about aliapeng

Assalamualaikum


k kali ni aku saye layan tag..
aku di tag oleh cik sue...
aku memang antara orang2 yg dok sibuk tunggu post2 baru die...
mcm stalker gak ar....
hahaha...bukan la...
gaya penulisan die ngan cara die bagi pendapat tentang sesuatu isu tu yang buat
rase nak bace lagi post2....
macam korang bace blog aliapeng ni memang la agak boring...sebab aku memang ikut suka hati aku jer..hahahaha

****************************************

Rules:
Once you've been tagged, you are supposed to write a note with 23 random
things,
facts,
habits,
or goals
about you.
At the end, choose 5 people to be tag

*****************************************

1******nama penuh aku mohd ali bin omar
nama pangilan ali @ apeng @ aliapeng
ikut suka hati korang la nk panggil ape..

2******blaja kat METC
lisence aircraft maintenance engineer
bunyi macam best...tapi kalo korang masuk sini baru korang tahu azab die...



3******asal kota tinggi, johor
skang ni bnyak menghabiskan mase kat kota damansara
balik johor sebulan sekali...

4******blogging sebab nak catit ape yg aku lalui..nnt lagi 20 tahun aku bace blog aku ni ngan anak bini aku...silap2 cucu sekali..hahaha

5******minat tangkap gambar...tapi tak suke editg gambar...
tak tahu nk ubah ape mase edit...



6******goals aku paling utama sekali nk habiskan blaja kat METC..
tak tahan wei...
perangai masing2...
tp kawan2 kat METC memng best...

7******nak petik gitar sendiri...gitar aku dah ade...
tap blaja tak gak....
klo bleh nnt aku nk nyanyikan lagu sambil petik gitar mase melamar calon isteri aku..bapak romantaik...hahahaha angan2...

8******tak geti borak...kalo jumpe aku korang kane la rajin bukak topik k....

9******tak suke pujian tapi tak suke gak orang tak hargai aku...hehehehe

10******benci giler player....kalo nak cari lain at least putuskan hubungan yg dah ade tu......

11******aku suke no ni...sebab aku lahir bulan november...5.11.1988

12******skang mood aku ngah hilang sebab wak kene buang dari METC...
macam dalam citer drama plak plot kejadian kisah wak dibuang ni...ape ni...layan la kami mcm orang dewasa....

13******dalam kepala otak aku skang ni serabut...nak buat design tuk projek baju akhbar...

14******aku suka karipap kat METC tu...tp bebudak lain suke giler ba** kat kueh dorayaki...aku rase macam alien plak...

15******aku bekas pelajar teknik johor bahru

16******suka warna hijau

17******bagi aku hidup ni bukan pertandingan...kenape mesti ade yang menang dan ade yang kalah...tak bleh ke kite pakai konsep menang-menang...

18******single n ngah usha awek2 kat luar sane...kemungkinan aku jumpe perempuan dalam seharian aku 1/10 jer..hahahahaha tu pon klo aku jumpe...

19******aku suka jalan2..berkelah...camping...



20******kawan2 aku cakap mase die tak kenal aku dulu aku ni sombong

21******suke bace blog orang...

22******meninggang motor lagenda a.k.a belalang tempur

23******peminat jason mraz n lagu2 seangkatan dengannye.....


::Sekian terima kasih::


Mereka-mereka yang bertuah:
hehehe bertuah la kena tag~

rowena
acan
adli
me
suer


dan siapa-siapa yg nak buat pun boley...dialu-alukan..hee

Sila buat tag ni ye mane2 yg dah di-tag-kan secara rasmi oleh aliapeng okeyh~ =)

9 ulasan:

AcanCapik berkata...

arghhhh!!! kena tag la pulak... huhu...

tae-har berkata...

knp dgn wak??
bzbody sket..hee

23 je ke??nk lagi......

Piratz berkata...

ulasan aku pada entri ini..
1. byk typing error.. check semula...
2. wak kena buang? tak tau pun.. so die jadi tjt ke tak?

Rowena Chasez berkata...

owhhh tag lagi..
nnti ade masa sy wat ek..
=)

SuRAizA~ berkata...

owh 5hb juge ya..
bulan jek lain
baru tau heehe
btw, thanks sudi menjawab tag

syndrynelf berkata...

alamak kne tag! hehe..

ali berkata...

aku tak nak ulas pasal wak...pastinya aku akan berada di sebelah wak...bias akan berlaku...

sue...5hb gak...sue bulan aper..bulan sabit ker?

maaf la sekalian yang aku tag tu...aku tag je..kalo korang ade mase korang buat..tak takpe pon...

hahahaha just for fun..

Tanpa Nama berkata...

sooo true wif no 2..
jumpe ur blog when i googled new moon,and found out bout metc...
seriously,metc sounds...whhooww!!

ali berkata...

nooooo just for this moment metc having some troubles...
other time we hve fun learning there...lucky we got to enter such training centre like metc..maybe you got wrong about metc k...