Jumaat, 18 Februari 2011

anak tanggang

hye
assalamualaikum,

korang slalu balik kampung tak?
mcm aku lebey kurang sebulan sekali aku akan balik johor, last time aku balik awal bulan ni...dari 29 jan sampai 5 feb...

tak terpikir nak balik dalam mase terdekat ni, maksudnye tak rase lagi rindu berjauhan dari mak bapak aku,

tapi harini semua orang balik johor.....
yan, amal, bita, dan akhbar balik harini.....dieorng ni semua budak johor...satu tempat kerja ngan aku...

anis plak dah ajak aku lepak...nak belanja makan die kate...wah.. best2 tp kene balik johor la....

mak aku tipon td pon tanye tak balik ker?
bile mak call tanye tak balik ker ni yg buat aku rase sesangat nak balik...takkn time aku igt dieorng je aku balik...time dieorng perlukan aku....aku pon nak sentiase berada disamping dieorng......

huhuuhuhuhu kat johor plak skang ni ade pesta layang2 ....tentunye seronok.....

terase nak balik plak...hua hua hua



tp skang dah petang..nak pack pon rase mcm tak sempat je nk rembat bas mlm ni...

so kesimpulannye aku tak balik...

tapi dengan hati yg berat. 


3 ulasan:

AcanCapik berkata...

balik je awalau sehari... aku pun balik kampung esok, ahad balik sini. huhu

DanieL AdiE berkata...

Next week leh blk..huhu

azana berkata...

waa... ramainya... rindu plak family kt kg.. sy lama da x balik...