Jumaat, 27 Jun 2008

damm n ppum

huh ni mase bru dtg tgk amar..................kteorng tak sempat mkn kat umah...tu yg tapau tu...sampaikan mkanan amar pon kne bedal...... am bebetol lapar...maklum la bru blik kelas yoga....eh...bleh ker am buat yoga....huhuhuhu tu tak pasti.....
huhuhuhhu tgktu ade modul la....amar blaja gak kat hospital ni......damm yg amek gambar ni...mase tu masih sihat lg loooooo.........
ha tu la dam ngah shat lg......
amar bebuat la sakit.....
tak sakit dah pon mase ni....

ha amar ketawakan ape tu?

aku rase diie nampak cicak jatuh kot,............

huhuhuhuhuhuhu
.........................................................................................................................................................

.......................................................................................................................................................

.......................................................kat sini ade lg beberape gmbr.................................................

.....tp aknk ar tunjuk sume.....

....................................................nnt kne blok plak blog ni................................................

dam kat wad kecemasan.
nak tau kenape damm bleh ade kat wad plak..........
ha tgk gmbr bwh..

sebab nak bantu amar tanggalkan bende ni ar........

yang lelain memang tak hirau dah damm....

lg pentingkan perut....

terutamenye am.........

damm kecewe ngan kengkawan ke...
ke nyesal ngan slah mase lalu?

damm memang bebetol sakit loooooo
nasib ade am yg berjiwa nurse.....


kromi yg kononnye prihatin.....

tp memang pon........




baik giler dr ni......
sempat gak die perli damm.....





tak pepasal kne masuk wad jap.......
tak lupe kpd sahabat handai......
bg mesg kat sume org....
cubaan berani mati.....














kire besar gak kan kerusi tu...sampaikan am pon bleh naek....
tp korang tak tau ape jd lepas amar tolak am......
dah la lapar...kne tggu damm plak......









mase ni patutnye am kne tido....
tp lari dr wad die.....

adzhar ar paling caring skali ngan damm tu...




















ni la kaki pemain bola terhebat.....
sanggup bedah semate2 nk jd yg tebaik......











tggu dr gigi.......
dah mlm sgt dah ni....
mkn pon tak lg......
ha ni dah siap service dari dr.gigi
kacakkan.....












9 ulasan:

ali berkata...

bg ar komen2 korang...
tak pon kate2 semangat kat damm ke tuk teruskan hidup....

pliaq berkata...

ngeri gla ngn gmba gg 2...
cm t-rex mkn kijang ja ak tgk...
xpn pantat yg bru pch dra

lyla berkata...

byk seh gmbr
huhu
teruskan usaha kamu :D

ali berkata...

sorry la kpd yg bru je tgk blog ni...coz gambr gg yg sebenarnye aku dah delate...........
bkn ape taknk nnt korang snpai tak tido mlm plak...........
tgk si pliaq(usop tulang) die dah bpe mlm dah tk tido...tu yg aku padam tu....huhuhuhu

karim berkata...

emmm...mnrk gak peng crta ni...lps ni cter aper plak..ble nk wat cter aku...hehehe

karim berkata...

cter ape plak lps ni..mnrk gak blog ko ni...

apeng,ko nak kene!! berkata...

peng,ko ni pandai ek buat blog..

nnt klau ader event2 psl aq lagi nnt bley la ag suh ko establish lagi hek..

such a s#$% man!!!

apeng,ko nak kene!! berkata...

tes...

IQ berkata...

borink nyee nk baca...
sakit mata aku..