Selasa, 27 Julai 2010

makan malam perpisahan H209

sejurus lepas exam ni memng bnyak plan nk dilaksanakan...
antaranye..ni la die..nk kuar hang out ngan ahli rumah yg tinggal beberape hari lagi je akan jadi bekas rakan serumah....berat hari gak nk berpisah rumah...
tp nnt kat hangar selalu je jumpe kan...tp tak tau gak...kot2 sibuk @ ade yg menyibukkan diri sampaikan aliapeng lalu sebelah pon tak perasan tak tau la kan..hahahahahahaha

k semalam kiteorng buat seperti yg dirancang...mkan steamboat..
kat area sunway pyramid...gerak lepas magrib...so tak roll call la sume mlm td..tak tau mlm ni kne denda ape serumah...

sambil mkn mlm ni kami beli kek tuk adi...birthday die last week..tp oleh kerane exam module killer last week..so memng ramai tak on9.....bukan taknk wish atau sambut...cume mase tu tak sesuai nk bergembira..hahahahahahaha....

so macam biase..ade gambar..so layan gambar je ar....
nk p rumah baru ni...hahahahaha
nk kemas2 lagi...


lepas mkn igt nk terus p kareoke..tp singgah jap klcc..hahahahahaha
bergambar kenagan..mungkin kah ini gambar kami bertujuh yg terakhir...
hahahahaha mungkin.....
  

dan dah macam tradisi....klo birthday boy nak balik ngan bersih2 memeng tak dapat...
kire untung dan bertuah just telur......
mungkin lain kali kot yg lagi teruk...
ape pon tuk adi
selamat hari lahir...
wish u all the luck n all the best.

sekian..mungkin mlm ni ade sambungan kareoke kot...so nnt aku terus tambah pic je ar...tkyah buat entry lain..bnyak lg entry tertangguh ni..hahahahha
k bye...

1 ulasan: