Khamis, 8 Julai 2010

sekita majlis pelancaran album aizat amdan

hye..kali ni entry aku nk shara pasal majlis pelancaran album aizat amdan...
sape yg tak kenal die????
kenal kan...so takyah aku nk kenalkan lgi..klo tak kenal gak...google it..
ok mcmner aku boleh tersesat dlm majlis ni....hahhahahahahha
sebenarnye ni atas jasa baik cik nurul...
die ni ahli kelab peminat aizat...dikenali sebagai aizoners....
thanks...aku nk kate minat aizat ni minat gak la..tp more to his music la..bukan kepada die punye personnel life ok......tu beza peminat llki ngan peminat perempuan.......
mgkin llki lebey mngutamakan musik kot dr org yg memainkan musik tu...so kualiti yg llki nilai...hahahahhaha

UTUSAN AIZAT AMDAN
name album die kali ni..album ke2 kot...

bertempat kat saloma bistro
ramai rakan2 artis dan media datang support aizat ni....
die ade nyanyi 3,4 lagu life mase pelancaran semalam...
korang usha ar gambar k...


ok mamat ni la antara org kuat dalam pembikinan album ni...
kire album ni hasil kerja die ngan aizat ar...
die ni abg aizat..
annaz name die tak silap aku...
so pasni tunggu album annaz plak la kot..hahahaha

 
 
hahahhahaha..ade selingan sikit...
kenal tak mamat yg kat atas n bawah ni yg dapat bergambar ngan aku??
atas ni QI destinasi budget...
bawah ni plak aflin shauki....
dieorang ade tersenarai dalam individu yg aku nk bergambar bersama ok...
walaupon semalam bnyak lagi artis lain..aku just pilih tuk tanggkap ngan due orng ni jer...
hahahahaha takde kerja aku nk begambar ngan dieorng...
klo Qi ni aku memng minat die ni..dlu die ni drummer OAG...
pastu buat destinasi budget...blogger boy...dan skang ni bekerjasama ngan MAS traveller tuk destinasi budget asia plak.....aku punye projek KL DAY OUT tu ade influence die gak sesikit..hahahahahaha
aflin plak...aku suke style die berlakon, menyanyi n mengarah...stylo bro....

ok mereka berdua ni org kuat aizoners....thanks kak bg peluang kat saye ikut serta...

ok klo tgk pada kulit album die ni memng stylo...
tp aku tak suke bende2 mcmni....tak ikut standart..susah nk susun kat rak cd nnt..hahahahahahaha

sume gambar reramai ni adelah gang2 aizoners..

 gambar2 yg bawah ni semasa pressconference..aliapeng.blogspot tak hantar wartawan la plak..hantar photographer jer..hahahahahahhahaha
ok ni band boy aizat..lepas ni g mane2 die kate nk bersama band sie ni..tp still solo...cume ade pemuzik tetap la yg sentiasa mengiringi die...die kate nak buat konsep ala ala yuna, john mayer dan ramai lagi...
 

5 ulasan:

:: Cik :: ::Jelita :: berkata...

haha .. akhir nye ..
ali apeng dah berbunyi .. tgk tu post nye pon sopan2 je ..
xde la ke arah membalas dendam ..
alhamdulilah ..

ali berkata...

takde mknenye nk balas dendam....ni memng style aliapeng kot..bukan bersopan k...just the way he is....
hahahahhaha...plan lepas ni nk buat entry pasal makan..hahahaha hati2 la sape yg kuat mkn hari tu....
tp skang dah lewat..kne tido...kang esok ngantuk...ni la takde bola susah dah nk tido...

emy/mamasuri berkata...

nice je cd packaging tu...
pandai aizat bt strategic..

izansalleh® berkata...

gile eh, dah jadi bff aizat dah ni...
jeles! jeles!

nardya raihan berkata...

wa~~~ ko nak bantai ak la 2 apeng dl isu mkn2..
xpe2. ayat ko mmg pedas. tp xtrase blew pkkn tempayan mewah yg sopan~~ wahahaha