Isnin, 10 Mei 2010

jemputan untuk anda



hye sume..senyap kejap dari blog ni...aku ngah tak tau ape nk tulis kat blog ni..kekngkadang tu rase sume tak patut tulis kat blog...thanks ade gak yg tanye pasal blog...n aku ngah cari jiwa nak menulis mahupon share gambar kat sini...

k buat mase ni aku nak jemput korang semua...sesiape yg bace blog ni...kawan2 lame....sesape yg kenal ngan kuarge aku...jemput datang majlis sambut menantu kat rumah aku 29mei ni...ala 28 tu wesak day...30tu ahad..so sangat lapangkan waktu tu...
jom turun johor reramai....aku tak dapat nak hubungi semua kwan2 lame...aku pon kelas memnjang..mane ade cuti sem...n kengkadang jumpe korang pon aku luper nk sebut pasal ni.....ade tu aku pon segan nak jemput..ye la aku jarang p kenduri kawin org ni..so bab nak jemput org tu malu sikit..tp kat blog tak malu la...korang jgn malu plak..tgk peta tu..senang jer....

sebab ape korang perlu datang..walaupon ni bukan aku yg kawen...
+aku bleh jd pelayan korang..aku kawen harapan la aku bleh layan
+pastu bleh singgah kedai makan akak aku kat simpang kota tu
+bleh berjumpa ngan ahli kuarge cik omar
+hahahaha tak tau la sebab ape...yg pasti sebab korang kawan aku kan...hahahaha so dtang jangan tak datang....

in case klo sesat hubungi aku...insyallah aku akan respon ngan secepat mungkin...
ni no fon aku
013-2923828
017-7349591



k dah habis merapu...

5 ulasan:

izan salleh berkata...

insyaALLAH ;)

ali berkata...

@ izan salleh

hahaha silakan...jgn malu jgn segan...
bawak skali org lok heng tu...bukan jauh pon lok heng ngan aping...

AcanCapik berkata...

hm, dulu dah pegi, jauh gak. bajet2 nak pegi tu, tgk lah dulu ye. apa pun, thanks jemput. =)

Rowena Chasez berkata...

kalo awk yg kawen..
sy sanggup trun dri srwak tau..
hehee~

amar haziq berkata...

alamak..jauh r peng
tapau xbley ke..haha


jenguk2 lah blog aku k..
http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/