Khamis, 28 Oktober 2010

sila baca semua.

hye...
update tentang interview semalam....
first and foremost aku nak ucap ribuan terima kasih kat nad yg sudi drive aku dari lrt ke NZ restoran wangsa maju........
macamaner nak mule yer......
samapi ngam2 la kul9...lewat gak 5minit...tp antara candidates aku la yg terawal....
dieorng nak pilih 5 orang junior photographer.....
yg semalam terpilih ade 3 orang.....
aku la salah sorangnyer...alhamdulilah....
ok aku nk perkenalkan team baru aku ni...name team ni....
di asaskan oleh 5 orang photographer yg handal2 dalam bidang memasing....
nak kate aku layak...tak kot...sebab aku tak tau pape pon...tp oleh kerana dah terpilih dan mungkin ni la rezeki aku..aku akan berusaha untuk mencapai standart mereka la...insyallah....
programnye mcm ni.....
dari semalam sehingga 31 disember aku kire OJT...
hahahahaha On Job Training senin samapi jumaat ngan MAS...sabtu ahad tuk Bounce..
so maknenye jadual aku semakin padat...tuk sampai bulan 12 ni ade dalam 8 wedding yg aku dah pilih tuk ikut dieorng bina profile aku.......
kalau prestasi ok..aku akan start jd team dieorng bermula 1.1.11
wah.....apeng tetap apeng...
suke tangkap gambar...ikhlas bukan kerna bayaran semata2.......
so kalo korang nk travel mane2 ade event memane jgn segan dan sudi la hendaknyer mengajak aku....
sibuk2 memng sibuk samapaikan ade plan aku dah batalkan....
plan ape?
nak ade awek...hahahahahha
lawak2....dah semakin sibuk mcmner nk layan awek...so differ to other time la......
tetibe kuar plak kat fb bende ni....
so nampak sgt la tak betol kan....tak sangka baru dapat masuk team bounce ni dah kene gosip...hahahahahahahaha
lawak2....
k apepon aku ucapkan terima kasih tuk semua yg mendoakan kesejahteraan aku selama ini...

thanks.

9 ulasan:

azana berkata...

suke tangkap gambar...ikhlas bukan kerna bayaran semata2......

wow!! cam bes je bunyi nya...
plez.. tangkap pic aku ek...:)

ali berkata...

takde la nnt takot org igt aku joint group ni aku demand plak...aku memng suke tgkap gambar dan bukan tangkap gambar untuk ape2....just nk freeze moment tuk dikenang selamanye...hahahahaha klo ko nk aku tgkap gambar ko...aku ok jer...set tempat n mase....hehehehe ke ko ade grad ker...bleh aku timba pengalaman.

Tanpa Nama berkata...

apeng mmg terbaek!!!

cayala.. smoga berjaya.

ikhlas
-Ikromi

syndrynelf berkata...

wah,.well done!

Tanpa Nama berkata...

uitt,taniah2. =)

ali berkata...

terima kasih semua....doakan jalan aku lepas2 ni dipermudahkan.

azana berkata...

hehe...bagos2... cam tau2 ja ko ni..aku memang akn grad dip bln 11 ni pn.. tp cam syusahkan ko plak nk dtg tempat aku..hehee pape pn thnks ya aliang...:)

ali berkata...

huish serius tak kesah..aku memng suke jejalan...tp ko kne bawak aku jalan2 ar...hahahahahahha.....
deal awal2 bleh aku letak dalam jadual aku awal2...bln 11 ni ke?
kat amne?

azana berkata...

huhu...a'a ari sabtu ni da..hehe
kt perak. uitm sri iskandar..hehe