Sabtu, 30 Oktober 2010

YIK MUN the famous Tg Malim pau

semalam ikut am balik besout rumah die kejap.....
so on the way tu singgah tg malim nak try pau yg slalu diperkatakan...
sampaikan Dr M pon cadangkan makan pau ni...
sedap katenyer.....
so aku pon teruja gak nk try.......
memng sedap...mantap......
kedai cina...
tapi tetap halal....
so korang klo dah terlanjur kat tg malim tu....try la rase pau yik mun ni.....

kemi beli pau yg dah siap...am ade beli pau sejuk beku.....
sedap...lembut dan mantap...aku mkn ayam mlam tu...
yg daging pon sedap......
kami mkn dalam kereta jer...kesuntukan mase...


 tgk tu sambuatn pihak media....
banyak dah masuk surat khabar...tv pon bnyak....
ni sume penangan dari Dr M la yg cakap pau yik mun ni sedap....
memng sedap....

bukan takat pau jer...ade yg lain2...buat ala2 warung cafe.....

klo die buat ala2 klasik  mungkin lagi menarik......ni banggunan batu gak.....
tp tuk rase aku bg 10/10
tip top.....
hidup pau tg malim.

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

tadi gi sg klah..umah ad...xteringt lak nak g mkn pau ni..rugi2...
-din

ali berkata...

owh p rumah ad...maaf tk dpt hadir...blik dr besuot pon td tghari...am rushing anta kek...

syndrynelf berkata...

wahhh....yik mun pauuuuu

azana berkata...

bes sgt ke pau ni...