Ahad, 8 Ogos 2010

puasa dah dekat

kali ni aku still on9 kat mamak...so memng tak bleh nk ceramah bebanyak...
maluuuu wooo...hahahahahha
kkkk
kat bwh2 ni antara gambar yg latest aku amek..so nk explain lain kali..hahahahaha
tgk je dulu...


nk buat ucapan selamat berpuasa tuk semua..
puase penuh...nnt kite akan mendapat nikmat hari raye yg lebih bermakna...
org lain kite boleh tipu..diri sendiri...???
pikir2 la k...

hahahahha..ntah2 sampai raye aku takde internet connection...so hambar ar blog ni...kkk
selamat berpuasa....

5 ulasan:

nardya raihan berkata...

wow.... ini la pix2 yang ak nantkan...
dak2 metc bersama tie2 panjang.. hehehe...cik jelita mst ske. hehe..
blew la stremeyx nak sapai ke jasmin nie. haha

syndrynelf berkata...

hehe brother macho tuuu..
hehehe tomei

wah apeng, ley bkk kdi gmba

C i k J e l i t a berkata...

@ nad betul kata kau , pix ni lah yg aku t kn . pix yg di maksudkan pix yg 1st tuh .. wahh bergaya sungguh .. haha

joven berkata...

beautiful blog..pls visit mine and be a follower.. thanks and God bless..

http://forlots.blogspot.com/

ali berkata...

hahhahahaha thanks sume..tak dapat nk reply setiap satu...keadaan tak mengizinkan...

lily..hahaha kamu jgn curi ye gambar mamat tough tu..hahahahha bulan pose tak elok..hahahahah

joven thanks...

cik jelita..nntkan yg lain2..

nad..bile nad?