Selasa, 17 Ogos 2010

alhamdulillah....1st oral dah lepas

skang ni kat RC tunggu anoi abes oral die...hahahahah so aku on9 la.....
dapat update sesikit....
dekat 1 jam lebey duk mengadap assesor...
waaaa cuak beb...
ade dekat 84 oral lagi..hahahahaha

ape yg aku boleh nasihatkan kat sesape yg masih blum buat oral lagi...
bace n fahamkan....ni bukan tuk exam biase..more to epplication...
mase kte kat hangar..bukan sekadar memerhati jer sekitar...ambil tahu semua bende...
kne yakin dengan setiap jawapan...
jgn tertukar term2...mcm OSHA,OSHEM, FMA, AN,AD,servive bulletien, huis...nnt mase gigil nnt lagi payah....
buat mock oral selalu kasi lancar.....thanks to anoi sebab banyak membantu...

dan jawabla ngan yakinnyer.....

semua kengkawan aku banyak membantu...mcm minhat, jack, wan karim, adzhar.....n yg aku terlupen sebut tu korang rock...haa cuku pon penting gak..note die banyak membantu.....


k lots more to go...
sebelum raye nak buat 4 oral..ok tak..jom sume..
target setahun setengah settle semua oral.....dapat LWTR
pastu fokus kat type rating jer.....

3 ulasan:

chermin-arts berkata...

apeng cuku tu saper....hahahahahah

wak itu aku berkata...

aku nk wat tp........
HEHe

betkidzs berkata...

slamat berpuasa..comel blog awk..do visit my blog also, k..n be my follower.baru je main benda2 ni.saje nak tambah kenalan baru..tq

http://betkidzs@blogspot.com