Rabu, 1 September 2010

sambutan kemerdekaan malaysia yang ke-53

1MALAYSIA 
MENJANA TRANSFORMASI

sempena hari kemerdekaan semalam...aku kuar gak la dari rumah...p stadium putra bukit jali, setelah lame aku tak kuar atas tujuan nak menangkap gambar.......
p sesorang jer..walau malam sebelumnye anoi, jack dan am kate nak ikut skali sambut merdeka...
sudahnye...semua taknak bgun awal....

sambutan pada bulan puasa...hahahahha
buat indoor...tema lighting kot...thumb up gak la....
satu bende baru......
start awal...so lambat melepas la...start kul 7.30....
tamat kul9.30.....

ringkas tp still memberi kesan gak...
tp kan slalu kite kate yg orang cina tak cintakan negara kita kan....
tp dari ape yg aku lihat semalam..majoriti yang menbuat persembahan tu orang cina...means tak termasuk team askar n badan2 kerajaan la..yg bebudak sukarelawan tu...
memng ramai cina.....
nape ade gak orang macam namewee tu kan..hahahhahaha

k lantak la...meh aku tunjukkan gegambar sikit.....ntah la banyak lg nk kne blaja...
event2 mcmni slalu gambar aku mengecewakan diri aku jer,,,ape pon aku nk share moments ngan korang.....

layan k....

3 ulasan:

Mar Nilam berkata...

wah cntik2 gmbo ni..ko dah ada flash ker..pro dah skrang ya

ali berkata...

thanks nilam..tp mane ade pro.....saye budak baru belajar...klo pro die tk tunjuk gambar2 yg tk jadi...tp aku tunjuk je semua..bg aku setiap moment tu penting......yp ade flash...tp ni mane pakai..jauh sgt....

Mar Nilam berkata...

aku nak angkat flash la..setuju tntang each moment tu penting..keep it up