Rabu, 4 Ogos 2010

MTV world stages...ali apeng

hahahahha sungguh gembira aku dapat internet connection,
kat warung mamak pon jadi la...
dulu aku bukan main benci lagi orng yg suke on9 kat warung ni..ntah pape.....
tp skang amek ko...aku gak yg melepak sini...

hahahahha kembali kepada tujuan asal..
nk share gambar MTV...sume ni pakai kamera compac jer ok....tak boleh bawak masuk kamera...yg ni pon aku seludup ngan jayanya.........



k ape yg aku nk share:
kire mcm part moral value la....
orang melayu ramai giler berpelukkan...agak2 la..malu aku sebagai org melayu gak...
bleh selamba je berpelukan depan org ramai...cium2 pipi..bukan 1,2 kapel...tp bnayk kapel..huish...
buat rosak imej org yg p konsert jer..padahal niat aku ikhlas nk layan musik....

pastu pasal bahasa plak...tgk ade 4 vj tu?
dieorng tu dari china, jepun, korea n satu lagi tak hengat..tp accent bahase inggeris dieorng memng ikut accent bahase dieorng..
tk macam kite...do sibuk nak tiru mcm american style, british..ade tu aussie pon ade gak....
ntah pape........

pasal semangt artis plak....
dieorng ni sanggup bwk prop gabak2 lagi....
semangat betol....tp tunggu dieorg nk setting tu agak lambat sangat.....


so sampai sini je dullu..battery dah low...

2 ulasan:

Mimie Allyfiesya berkata...

alaaaa.. besthhh nyeerrr..

Si Bungapi berkata...

ali, accent tu bukan masalah utama, tapi bila orang tu dah cakap English kemudian tak tahu lansung nak cakap bahasa ibunda dia, itu masalahnya.
* anggap je bila orang yang bercakap ber-accent ni sebagai orang cacat. so tak ada la kau sakit hati sangat dengan diorang :)