Selasa, 5 Januari 2010

danga bay



nk cerita tentang danga bay di waktu malam...ni aku pegi bukan mlm minggu atau cuti umum...niat nk elak org ramai...tp kat sini memng ramai je org..ntah ape2 jer...tak kerje ke diorng ni...
bnyak dah perubahan semenjak adenye iskandar..hahahaha maju beb...cume jalan je yg tak siap2.....
pade yg dah pernah pg...ade pembaharuan...n yg tk pernak pg...meh bace..klo g johor bleh ar singgah....
ade zoo...hahahaha siap ade persembahan lg...bayaran cume rm10 jer sekepala..confirm korang dapat dekat ngan binatang...kat zoo negara pon tak sedekat mcm ni...aku dah pernah gak g zoo negara....tu yg aku rase kat zoo danga ni kite bleh dekat n rapat ngan binatang2 ni...keselamatan aku tak psti...menakutkan jugak...
pastu ade bazar....tak tahu la sebab ape bazar tu..aku pergi hari selase...mungkin pasar selase kot...tempat mkn memang bnyak...danga street mall, pastu yg kat tepi laut sambil dihiburkan ngan live band...tp aku pilih mkn kat rumah limas...rumah limas batu pahat.....sedap dan mantap....k korng tgk ar gegambar ni....
ops lupe nk bgatau yg gadis dlm gambar ni takde kene mngena ngan aliapeng k..kami kawan biase jer...sesungguhnye tiade ape antara kami..hhahaha bukan ape takut korang salah paham je.............ok la




15 ulasan:

syndrynelf berkata...

ooo ngn awek ea hehe

shahrin yusof berkata...

rajin gile ko pegi danga bay...aku yg umah dkt pon jarang pegi situ...

ali berkata...

shahrin: tu ar mu..bukan nk p melawat kawasan sekitar...hahahaha aku pon dah lame tk g...ghari tu g ...bnyak dah berubah...

lily: kamu ni...kan saye ade bgtau...die bukan sesape pon..kami kawan je...nnt ade org yg marah plak...

syndrynelf berkata...

oopss sori22 xpasan...la... ok..

ali berkata...

takpe2...ni misti kes tgk gambar je...ooo...memng panjang sgt nk bace..dah la merapu jer..hahahhaha

tae-har berkata...

apeng..ko wt ak lapar..huu

syndrynelf berkata...

hehe..nk ajak odng g situ la tgk rimau grrrr he

nur 'adli azhari berkata...

kawan je keeeee

pic?
smart!!
bgussssssssss..
aku menanti gambar segi college!

ali berkata...

lily: mne bleh bwk odeng...rimau situ nnt tgk odeng tak tahan...habis odeng nnt...hahahahaha joke

ad:serius kwn jer...looo aku memng rapat ngan die ni...membe setempat...sekolah same dr sek rendah lg..

oh gambar segi...skang ni aku kurangkan kuar mlm...nk exam dah...nnt aku try cari mase...ko nk ikut skali tak?

ali berkata...

teha...hahahaha lapar?
ajak la anoy makan...klo nk belanja..ajak aku skali..hahahaha

nur 'adli azhari berkata...

kompom nak!!!!!!!!!!1

paAn BaEk berkata...

pehhhh...
ye ke kwn je ni????
tetttttttt

ali berkata...

paan...uish..susah n payah nk jelaskan...aku dah agak bende ni akan jd...tu yg aku dah bgtau awal2 jgn salah angap...nnt aku kne tnye tuan punye badan...klo die tak selesa terpakse la aku delete post ni..tuk kebaikan bersame gak..hahaha kbnyakan aku tgkap gambar be2 sebab aku gune tripot..nk tgkap gambar sape lg kan...

syndrynelf berkata...

ohh bgtau odeng..siap odeng kejekan ko hehehe

ali berkata...

hahahahahah odeng dah tue...22...mane bleh buat perangai bebudak lg..hahaha
kne cool...