Ahad, 3 Januari 2010

semoga tahun ni lebih baik baik dari yg lepas

hye...
seminggu berlalu dah...
cuti pon dah habis....
tahun dah berbeza...
aku pon dah buat beberape wish list tuk tahun 2010 ni..
aku biasenye buat yg aku rase aku memng bleh capai jer....
mcmaner ngan korang..
fokus aku tahun ni lebey kepada tujuan utama aku kat sini iaitu dapatkan lesen dan jugak mendalami lagi bidang photography...
bisness aku rase mungkin tahun ni aku kurangkan...coz bg laluan kat metc..bnyak bende kene tumpu...
so aku lepaskn mane yg aku rase bleh diabaikan...
tahun 2010...lagi 10 tahun jer 2020...wuuuuuyoooo
mungkin aku berada kat tahun tu klo diizinkan allah...
so aku kne ar bersedia n sentiase berdaya saing...
skang ni kaum bukan melayu dah terbukak laluan..bnyak peluang n semakin rakus ar dieorng menguasai kita...sume tu atas lesen 1MALAYSIA yg dicanang canangkan...
amek dari sudut +ve..kite tak bleh terlalu konsevatif lagi...kne pertahankan hak kite...nk pertahankan bukan ngan care RUSUHAN k...ngan cara kite pertingkatkan daya saing...
tuk diri aku yg sudah menjangkau 22tahun...aku pon akan cuba perbaiki hidup aku...
tahun 2009 bnyak bende aku buat...sume tu atas alalsan nk cuba, bila lagi nak merasa, n aku rase tahun ni mgkin akan slow sikit la...
kpd kengkawan aku harap kite dapt kuar dari metc ni seperti yg dirancang june 2010...
k sampai sini dulu...korang pon muhasabah diri la k...sama2 kite perbaiki pada tahun ni...

bye.

7 ulasan:

miss izan berkata...

owh,aku kene panggil ko abg la eh.

abg ali ;P

ali berkata...

ape plak..umur aku baru je 21 tahun 1 bulan 28hari......

AcanCapik berkata...

semoga tercapai apa yg dihajati... cewah ayat gua... haha...

miss izan berkata...

and aku baru 20 tahun! muahahaha...

ali berkata...

hahaha umur itu angka jer...hahahaha

syndrynelf berkata...

yup cayok222

ali berkata...

hahaha umur itu angka jer...hahahaha