Isnin, 4 Januari 2010

family trip...cameron highland

hye..kali ni aku nk kongsi gambar mase aku ngan seluruh ahli keluarge aku yg ramai ni mase kiteorng buat family trip ke cameron highland.dah jd macam tradisi plak setiap kali cuti krismas je kami mesti spend mase tuk jalan2....sebenarnye takde pon nk rancang setiap kali krismas kene jalan2...cumenye time ni je yg semue free...klo dulu mase aku kekecik dulu yg aku igt asal ade cuti perayaan je..kiteorng start ar g ane2...tp skang sume dah ade komitmen memasing...setahun sekali pon jadi la...klo slalu pon nnt aku tk dpt gak nk ikut...ngan jadual metc yg bukan maen lg...aku sendiri yg bujang n blaja ni free time raye krismas je tiap tahun...k berbalik pada journey kiteorng haritu..sume skali 6 bijik kereta...memule bukan maen selesa lg dlm kete...huhuhu mase balik...hahaha typical...tiap2 kali misti balik kami berhimpit...bukan berhimpit sesame sendiri...tp berhimpit ngan bebarang...kaum perempuan kat kuarge aku ni majoriti...so perlancongan kami mistilah berteraskan beli belah...tkde maknenye p tempat2 bersejarah..hahahaha mase pergi sume kate tknk bli barang bebanyak...huh tp time beli tak hingat...tu ar keluarge aku...hahahahaha naik kete sendiri bleh la..igt lg dlu mase p langkawi..naik feri...huh barang keluarge aku jer setiap org bleh kate berulang la agkat barang dr feri tu..huhuhuhu...cameron ni memng best...tempat cantik...udara segar....kami singgah bnyak tempat...last skali lata iskandar..tk dapat mandi...huhuhhuuhu..sebab...dah petang...kami kne balik...sebab ape sume nk balik awal....sebab nk singgah nilai...nk shopping lg..hahahaha tempat yg takde shopping complex memng sekejap2 je singgah...hahahahaha
korang mcmaner...sedia dah nk tgk gambar aku kat sane...ade lebey kurang 50 keping gak...aku tak buat besar sgt...ngan harapan takde la lame sgt korng loading blog ni...korang klo ade masalah loading korang bgtau k...k selamat melihat...

7 ulasan:

miss izan berkata...

cantik pic!

p/s: apeng ko tak de bawa balik bunga ke tuk aku?
hik hik hik

tae-har berkata...

perhh..besh ny jejalan..
sdp nmpk stobewi 2..
nk buah tgn apeng..hehehe

ali berkata...

hahahaha aku tak bli ape2..semua mak n akak2 aku dah bli..so aku tukang bedal je..hahahahahahahaha....bunga kat rumah aku ade bnyak jenis bunga..lg cntik dr kt sane...meh melancong ke rumah aku..

miss izan berkata...

ok,cuti sem ni melancong ke rumah apeng ;)

wak itu aku berkata...

wei ni stoberi utk aku
xkan bg gmbr je
nak stoberi
hahahaha

ali berkata...

hahaha nnt aku suh bapak aku cik omar tanam...

Typewriter berkata...

apeng.. kakak hg kawin bila?aritu smbng dgn ayah hang.
ka dah lepas hg xbgtaw haaaa