Selasa, 5 Januari 2010

download tersasar di jalanmu - erma fatimah

asyik cerita pasal diri sendiri jer kan...kali ni aku nk share cerita yg aku baru tgk semalam...
lame dah aku dengar tentang kehebatan cerita ni yg mengangkat lorong haji taib sebagai lokasi utama...bnyak menang anugerah kat anugerah skrin lalu..tu yg buat aku nk tahu ape yg menarikyer...n semalam waktu aku buat blog walking aku tgk entry kat ohartis! dieorang sediakan link ni....so aku pon nk kongsi ngan korang sume...takde sebarang virus pon...so bleh la korang download...

klik sini

nk tahu best tak best korng tgk la...pastu bg komen la...baru bleh bg gambaram kat org yg blom tgk lg k...

ops..lepas download korng kne gabungkan ketiga tiga file ni gune HJSPLIT..pastikan mereka berada di folder yg same k...

6 ulasan:

miss izan berkata...

tengah doload! ;)

terima kasih daun keladi,
lain kali kasi link lagi ;)

ali berkata...

izan nnt jgn lupe buat ulasan kat komen ni k...

syndrynelf berkata...

layan ohartis he.. nk tgk gak...

ali berkata...

odeng salah sorng yg suggest tgk ohartis...pengruh rakan sebaya..hahahha

syndrynelf berkata...

hehe da tau da..lily yg suggest kt die haha

syndrynelf berkata...

layan ohartis he.. nk tgk gak...