Rabu, 20 Januari 2010

gambar ajl yg blum di publish dimana mana...ada di blog aliapeng

anugerah juara lagu memng dah lepas lame dah...aku tahu..entry kali ni aku nk letak gambar2 yg aku amek mlm tu...ni kebanyakkan aku bg gmbar mase aku ngan kawan2 sampai...aku sampai awal gak...pukul 6.30 dah sampai...tp tunggu mgrib dulu baru masu...mase dlm perjalanan nk masuk tu..org bukan main ramai lg...so aku pon menyebokkan diri kan kawasan red carpet..mane tahu bleh snap sekeping dua...so korang layan ar gegambar bawah ni....

wak ngan kameranya..hahahahaha...macho tak wak?



kalau korang perasan...ade persamaa antara dieorng...
rase rase ape?
ni dieorng yg skali naik kete karim...
so dieorng rancang atau tidak..base baju dieorng warne putih..hahahahaha
smarrrrttttt...paling smart am la...sape lg
dari kiri...am,jack,karim,izati


h
ni full strength kami mlm tu...
dari kiri.. wan, wak, adzhar, adi.....am, aliapeng, karim, izati...
mase ni jack menghilang ntah kemane...

 
mase dok tunggu waktu tu...kami pon buat ar kerja yg kurang berfaedah...
tgk ar aksi kekatak sedunia...
jgn gelak....




 

 

 

 
aksi red carpet...
dimulakan ngan si betty...
si seksi....
seksi sgt sampaikan aku naik segan nk tgk...lagi la nk amek gambar die...
takyah la mcmni...die memng dah cantik pon...

 

 
awal asahari
pandangan aku mase kat red carpet ni memang terhad...depan aku ase barisan peminat yg fanatik tak menentu.....
depan dieorng ade barisan photograper yg ber pass media...
lepas ni klo ade acara ape2 tolong la bg aku pass media tu...nk gak amek angle2 mcm pro...

 
tini hot.fm

 

tak kenal...tp style rambut die..mlm tu ramai artis yg aku tak kenal...
hahahaha aku igt tak ramai artis mlaysia ni...rupe2 nye.....aku rase klo aku pakai smart mcm dieorng misti klo aku lalu red carpet pon bleh...
boleh...boleh kene halau ngan pak guard...

 
otai...nora
die dtg ngan anak2 dan suami..aku kenal anak die..syakir..sorry aku luper nk contact ko...
len kali la...mane tahu bleh dapat pass vip ker..hahahaha

 
uuuummmmmhhhh...
mawi...sape minat die...angkat tgn...
hahahahaha dah senyap dah....
sekarang tangan aku kat keyboard k...

 
ni sape ek?...ekin kan...isteri mawi la....

 
stranger....tp cun...

 
dafi.

 
ni plak am..mlm tu am tak duduk ngan kiteorng..die ade kawan lain..hahahahaha
rupenye ramai kawan2 die kat sane...
patut la beria2 ajak....



aku ade bnyak lg gambar nk share kat sini...so klo korang rase boring ngan blog ni...ok...fine...nk buat mcmner..ni blog aku....nk tgk...dipersilakan...klo nk hentam pon bleh...bg je komen....tp tuk aku ubah care penyampaian aku tu..payah sikit...aku kan aliapeng..name blog ni pon aliapeng....so blog ni mesti la ikut gaya aliapeng..serabut..hahahahahahahaha


thanks....

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

mn bunkface sy

AcanCapik berkata...

stail sendiri tu penting... tapi typo error perlu dikenalpasti, takut orang salah tafsir. hehe...

ali berkata...

hahahaha tunggu untuk ee ye teha..bnyak gambar...entry bunkface...aku tak pandai nk pilih gambar...tk tahu mane elok...so aku klo bleh nk publish sume....nk letak sume nnt letih plak korang nk tgk...so aku buat sikit sikit....harap kamu setai bersama aliapeng...


acan...yup error tu memng akan aku perbaiki...klo ko perasan aku dah kurang gunakan bahasa sms...nk try memartabatkan bahasa plak...tp sesikit la...nk baku nnt boring plak...salah eja tu memng habit...malas nk re check semula lepas tulis....k be better next time...

Tanpa Nama berkata...

hahaha..da taw ak y komen ye..
ak xmnt sgt pn dorg 2..
sj nk suh ko update cpt je..
jgn mrh..ak masih setia..hee

pis =)

AcanCapik berkata...

hah, pis tu sape peng? jeng jeng jeng... huhu...

tgkpikirtulehpikirbcepikir berkata...

comey nye 'kekatak' tu..hehe