Sabtu, 30 Januari 2010

selamat ulang tahun sayang

hahahaha geli gile tajuk...aku saje je letak tajuk tu..
post kali ni memang aku nk ucapkan selamat ulang tahun kepada insan yg paling aku sayang
kat muka bumi ni..tp sebelum tu aku nk berkongsi pengalaman aku yg terlupa nk ucap selamat hari lahir sebab sibuk ngan xtvt seharian..terutamanya p shoot kat batu caves dr jumaat lagi sampaika aku terlupa nk ucapp selamat hari lahir......

nasib akak aku bg mesg tanya aku dah wish blum...hahahahaha aku belum..n mase tu aku kat batu caves...penuh sesak..sibuk mengambil gambar...aduh..rase bersalah...mcm anak tak guna...nk ucap selamat hari lahir setahun sekali tuk mak pon bleh terlupa...pastu aku pikir nnt balik la aku tipon mak aku...sebab keadaan sesak dan bising nk mampos kat situ...

dah balik rumah...amek ko...sekali lagi aku terlupa...dlm kul 12tghari tu ade dapat call...tetera kat screen..ayahbonda...alamak..aku terlupa...aduh...teruknye...mase tu la aku teringat yg aku terlupa sekali lagi....penat sangat...

assalamualaikum..
hye mak..
selamat hari lahir...
mak sihat....
waalaikumussalam..
sihat..
tu yg mak tipon tu...
slalu nye dah ucap..
mak risau la kalo2 ade ape jd ker..
alamak...mak risau kat aku...
mase tu rase macan nak balik rumah jer..
klo la rumah aku dekat....
arrgghhh
macamaner ngan sambutan..
ade kek kat rumah ni...
ali taknk ker?
mak bleh simpankan..
eh takyah la mak..
kite balik lambat lagi..
raya cine...
skang ni pon hari sabtu dah jd kelas wajib...
.......
......




hahahahateruk tak teruk aku ni....
sedey tu memng ar..ape punye anak la aku ni....
takpe..korang jgn luper nk wish ape2 hari penting untuk org keliling korang....
dieorng risau kat kite..kite buat tak tahu jer..maafkn ali mak....
aku aku ade lagu tuk ibu2 semalaysia..terutamanya mak aku....

aduh..macam aner nk post video dr you tube ni...
aku baru tahu yg aku tak tahu rupenye...
korang tgk sendiri la k kat you tube...


korang tgk ar video ni...aku dengar memng tak sanggup ar..
dengan ape yg aku dah buat...
k next time aku pasti akan ingat....

semat hari lahir mak..
semoga panjang umur..sihat..happy2...
dicucuri rahmat...tenang menjalani kehidupan mendatang....
n kepada abang kakak2 ku sekalian...jadi la anak2 yg baik..
kerna ibu yg baik menghasilkan anak2 yg baik...
doa anak soleh dan solehah besar darjatnya....

bye



8 ulasan:

Rowena Chasez berkata...

owhhh sweet pix ngn mak..
mak sungguh baik..
nak simpankan kek 2...
sedih je dgr...
huhuuu~

nur 'adli azhari berkata...

bgusnye anak makkk..hehe

niny berkata...

slmt hari lahir kpd emak anda. moge pjg umur dan sentiasa dilimpahi rezeki. aminn

ali berkata...

korang jgn buat kesalahan mcm yg aku buat ni...dr segi hukum dunia ni memng tak bleh dijatuhkan hukuman or denda ape2..tp korang akan rase menyesal yg tak terhingga...rase mcm nk cepat je tahun depan nk jd org pertama ucapkan selamat hari lahir ibu...

miss izan berkata...

happy birthday tuk mak ali.;)

SuRAizA~ berkata...

Selamat hari lahir kpd makcik =)

syndrynelf berkata...

alhalah alooooo mnjenye hihi

ali berkata...

thanks sume sudi ucap kat mak aku..nnt aku tujuk kat mak aku kalau aku ade kesempatan k....