Ahad, 24 Januari 2010

nak jadi runner tak???

k entry kali ni aku khas kan tu korang yg bagi respon baik dalam entry2 sebelum ni..
ramai yg tanya mcmner nak jadi runner?
ade tu tanya runner tu ape pon ade?
memng aku tak terangkan detail pon..
so tu la tujuan aku buat entry ni...

runner: korang menjadi agent kami tuk memasarkan baju2 yg kami dah design...
komisen: akan diterangkan selepas anda dilantik secara rasmi menjadi runner kami...
design: aku yg  akan buat design..bertemakan kehidupan kolej...ala ala hostel life...bizandry...kire diorang ni idol kiteorng la....
kelayakan: setakat ni kami tak syaratkan ape2 kelayakan mahupon yuran keahlian...sebab kami mencari agent lapisan pertama yg direct bawah kami...kire korng ni beruntung la....
segala maklumat, katelog n ape2 kami akan update setiap kali ade perubahan...
kuality kain kami amat la menitikbaratkannye..oleh itu..hal itu diuruskan oleh org paling berat antara kami...odeng..hahahaha

dalam kate yg lebey simple...
kami ade baju yg dah siap...
kamu cari customer dikalangan kawan2 kamu...
kamu dapt upah bedasarkan bilangan jualan...penghantaran semua kan kami uruskan under wak...
die akan uruskan logistik....

kalo korang berminat..korang bgatu aku...urusan pendaftaran runner akan diuruskan oleh adli...so nnt aku fowardkan no fon korang tuk die direct contact korang...
ni no fon aku  013-2923828
hubungi untuk urusan ini sahaja k...urusan lain tidak akan dilayan....
tekde kredit nk layan..bukan taknk layan..hehehehehe

detail tak...bende ni akan berlangsung sampai bebila...design setiap bulan akan keluar yg baru....
kami perlukan runner tuk jd agent kami..kami berlima tidak mampu buat semua itu tanpa kamu...
ni la salah satu cara nk buat side income semasa kamu blajar lg..tnpe perlu mengabaikan pelajaran....
dari kamu turut serta mlm yg menjanjikan kekayaan yg hakiki tu ade baik nye kamu jd agent kami....

harap ade yg hubungi aku lepas ni...aku tunggu...
hubungi dr blog ni pon bleh...


ha gambar kat bwh ni memng takde kenemengena ngan post ni...tp aku nk gak letak..
mood: ridukan alam semula jadi....
ntah bile ntah dapt camping lg...
ni gambar mase kat kanching...pekhemahan yg tak dirancang tp tetap best...


sekian...

6 ulasan:

AcanCapik berkata...

cam nak jadi runner je. huhu... tak pun nak jadi designer. leh tak peng? ngeeeee... =)

tgkpikirtulehpikirbcepikir berkata...

thx 4 da explaination
tingin gak nk jd
tp nk fikir abis2 dlu
xnk la nti benti separuh jalan
ada cth design x?
kot2 la blh jd 1st customer
hehe

tae-har berkata...

up gambar ni sbb xdpt g chiling ye..hehe..
ak xseswai la jd runner..kalo ko approach ms 1st yr boley le nk bg commitment..skrg da xleh..huu..
da kaya blnja aku..muahaha

ali berkata...

wokeh contoh design sume akan di upload kat blog yg adli ngah bina..

acan: bleh jer...designer pon bleh...

teha: bleh bg no contact junior ko tak...ko citer ar pasal bende2 mcm ni kat ideorng...

tae-har berkata...

owh ak xmesra junior..hehe..
muka pn xknl..no lg le xde..ko post le kt fb..t ak share link je..ok..

オテモヤン berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.