Selasa, 19 Januari 2010

kertas exam aku kene rampas....argghhhhh

alhamdulillah td dah habis exam tuk module7.Walau ade masalah berlaku td, ni aku nk cerita pengalaman paling menakutkan semasa aku menduduki exam...kertas exam aku kene rampas....huhuhu ni memng
salah aku pon...sebenarnye format exam die bagi 10 minit tuk buat brainstorming...n 20 minit baru bleh
 tulis essay kat kertas jawapan rasmi..tp aku bleh plak menggatalkan diri tuk menulis katkertas jawapan.
ada la dlm 3 perkataan aku sempat tulis sebelum kertas aku di rampas....huhuhu terkejut aku....abg md.salleh la yg rampas...tp tu memng kerja die pon...kire dedikasi gak md.salleh ni sebagai pegawai
peperiksaan...tahniah...aku memng purposely nk buat pendahuluan dulu mase waktu kumpul idea tu...sebab mase latihan aku tak pernah cukup mase 20 minit tuk siapkan satu essay lengkap....so dah kena tangkap...pepandai la tanggung...kene jumpa ms Martini as chief examiner of METC....aku pon terangkan la keadaan aku mase tu...begging punye bengging die pon benarkan aku amek semula paper tu...ni sume atas jasa akak Hajar yg bg aku peluang jumpa Ms. Martini...mase aku masuk nk sambung buat exam aku duduk belakang sekali...mase exam akan tamat lagi 5 minit...hahahahaha dieorng semua akan keluar meninggalkan aku...mase tu memng dah tak keruan..yg si apai plak bleh die kemas file die atas meja aku yg aku tengah jawab exam ni...dah kene marah lg ngan Md Salleh....aduh ....
tergelak aku sesorang.....huhu keluar soklan patch repair...essay ke2 plak crimping cable....aku target lain...lain yg keluar...nasib baik kire aku bace semua...ngan pernah buat praktikal...so bleh gak la jawab....citer kat sini aku nk bgtau korang...jgn la melanggar peraturan dewan peperiksaan sesuka hati
.dah kene macam aku nnt baru korang tahu mcmner....ape pon aku nk ucap terima kasih kat insan2 ni...

Md Salleh
Kak Hajar
Ms Martini

k lepas ni aku tinggal 3 module je tuk aku tinggalkan METC..tak sabar...opss sebelum tu aku ade hutang module5...so kire2 ade 4 lg la...skang ngah blaja module 15 gas turbine engine ngan Mr Pang...
plan aku lepas exam plak...hahahahaha bnyak kerja......kene edit gambar kawin abg aku...loame dah gambar ni aku simpan...konon2 nak fokus exam...tp memng ar...bnyak kerja aku tangguhkan sebab bg laluan kat exam...dalam tangguh2 pon sempat gak aku layan adnan sempit kat panggung....memang tak hilang lawak tu dalam igatan aku...ade pepatah dlm citer tu sesuai tu aku hari ni...dont let banana fruit 2 times...hahahahahahaha

10 ulasan:

izandaughtersalleh berkata...

alamakkkkkkk...
ko dah tengok ke apeng?
baru nak ajak! ;(
cuak siot kalau kene marah time exam,sila hb boleh terburai ilmu di dada. hahaha

pape pon good luck! ;)

ali berkata...

yup aku dah tgk...izan ko kene tgk citer ni...memng skang ade bnyak citer best..tp ni citer melayu..ape salah sumbang sesuatu...jgn cakap ko pon tergolong dlm golongn melayu yg tak suke tgk citer melayu...hahahahahaha harap tidak la...citer ni dr segi aksi dan jln cerita mmng tak kuat...tp ade keistimewaan sendiri...p tgk hari rabu pon ok...janji tgk...tgk jgn tk tgk....

td memng dah ilang sume igtan aku...aku jawab bedasarkan logik akal je...nasib baik...mungkin disebabkan doa mak bapak aku kot...

AcanCapik berkata...

apeng terlalu ghairah nak menjawab. tau la mantopppp!!!! haha... mos Martini tu sape? ngeeee... izan, tak ajak acan pun? huhu...

ali berkata...

ghairah nk menjawab tu memng la acan....lame aku grounded kan diri aku....td la mase yg ditunggu tunggu...matap tu tidak same sekali..acan lg mantap...

AcanCapik berkata...

oh tidak... soklan mcoq aku sangat hancur. kesalahan dah mencecah 30. memang re-exam lah...

ali berkata...

sabar can..result tak kuar lg...aku mcoq pon aku rase kurang yakin berbanding essay.....

tae-har berkata...

woohh..tragis..
smpt ke jwb 5mnt ag nk abes..
ke dpt penalti time??hehe

sok nk tgk adnan..wewe~~

ali berkata...

ha bagus teha...ade penalti time...cumenye mood tu lari la sikit...

Typewriter berkata...

laa... apeng2 tu ar ko xkkn xkenai mat salleh tu
aku pon pnah kna marah dgn dia.. sbab masuk lmbt dlm "exam hall" sakit prut da ;p - amat berdedikasi md salleh tu.

p/s: awat ruangan komen bhs melayu. rsa janggal hehe

Hafizuddin786 berkata...

len kali bace praturan dlu...hehehe
tu la ko....bisnes je....hehehe