Khamis, 24 Disember 2009

mase untuk keluarga...hahahahaha

k pertama sekali aku nk ucapkan terima kasih kat kamu yg sudi melawat blog aliapeng ni...skang saya ngah bercuti.course break...selama seminggu..lame ker?..tu la cuti yg panjang bg kami students metc.So secara logiknye aku tak dapat nk update blog ni..coz aku balik johor...kat rumah aku pakai celcom broadband.tp sebab takde coverage 3g...jd kelmbapan internet amatla menyakitkan...aku bleh bace komen korang...jgn risau..so komen la bebanyak kat previous entry aku k...weekend pertama aku akan habiskan mase kat ipoh...hahahaha abg aku mohd firdaus bin omar akan berkahwin ngan kak intan...aku ade sertakan gambar mereka kat bwh ni..gambar ni diambil mase kak intan dtg rumah raye haji ituhari...mcm tak percaya jer...aku ngan abg aku ni rapat sikit..jarak umur kami 3thun jer...so slalu la bermain dan bergaduh ngan die...bnyak kenangn mase kecik2 dulu...tp skang dia dah nk kahwin..hahahahahaha kenduri pihak lelaki akan diadakan bersama2 ngan akak aku yg akan berkahwin pd bln jun thun hadapan...mengikut perancangan la...k..pastu aku ade senin sampai jumaat tuk lepak kat rumah...jumaat tu aku dah kene balik kl..ade keje yg perlu dilaksanakan..kire2 5 hari la cuti aku...tu tak termasuk lagi kwn2 ajak kuar...yg dah ade bau2 nk ajak kuar apis ngan ijan...dieorng ajak g tgkap gambar kt mane2 yg cantik kat kota tu...daerah bersejarah kan kota tinggi tu...pastu anis ade ajak p kuar makan...tp sume tu tak confirm lg..klo dieorng suarakan lg baru aku on...klo bleh nk stay rumah jer...bukan slalu dpt balik lelame kat rumah...1hb aku balik kl aku akan update tentang gamabr wedding ang aku ni...hahahaha aku akan bergandingan ngan akak aku yg pakai nikon d3000...harap kami dapat gegambar yg cantik...hahahahahk sekali lagi terima kasih dari aku..klo korang bace post ni...mgkin skang aku ngah luangkan mase ngan keluarge...so lepas ni korang p ar luangkan mase ngan kuarge korang gak...tak dapat jumpe telifon pon cukup la..tak pon mesg...hahahaha ia akan buat hidup kite rase lebih bermakna...bye...

2 ulasan:

miss izan berkata...

selamat bercuti ali ;)
kem salam kat family mertua aku.
eh silap. family ko ;P

hahaha

Tanpa Nama berkata...

have a gud holiday then...
by d way,slamat pengantin baru pd ur abg...
ko bile lgik apeng?
hak3