Rabu, 9 Disember 2009

menara berkembar petronas

mlm semalam aku singgah klcc dr plaza pudu.Niat di hati nk cari cpl...tp kedai tutup la plak...so blik tu aku ngan wak singgah la klcc...ni kirenye kali ke2 aku shoot kat situ..last week skali ngan ad, odeng, n akhbar...tp mase tu kesentukan mase...kali ni agak lapang...so bleh shoot ngan tenang..kat bwh ni ade beberape keping gambar yg tak seberape...komen n kutuk la klo nk...pujian tak membawa kemane2 k...hahahahaha







mase duk shoot...kami didatangi oleh pasangan dr AS..florida katenye..name dieorng ni yg prempuan tu maggie...yg llki aku tak igt...kami sempat bergmgar selepas berborak tentang lawatan sehari mereka kt kuala lumpur ni...katenye akan kembali ke malaysia januari nnt...wah bangga aku die kate negara kita ni cantik...



hahahahahaha aku menara belaj kanan...wak plak kiri + menara maxis sekali...hahahahaha


ni gambar mase kuar ngan bebudak ni...odeng sibuk layan 3g kat situ...hp canggih...





pas je bla dr klcc tu aku ngan wak g jln chow kit...wak nk jahit jaket die...
mesin pertame yg digunekan rosak sebab jahit baju wak..tebal sgt...
pastu yg lain sume taknk jahit...tebal sgt katenye....
so tak berjahit la...hahahaha


bnyak giler kot pilihan pkaian. kat situ...korang klo nk cari pkaian seluar baju yg semart lagi murah p ar chow kit...k akhir kate dr aku korang perlu tunggu tuk eddy & emma part3...ade outdoor shoot....n balik dr chow kit ni aku p makan nasi lelak kukus...citer selanjutnye aku akan buat post khas tuk nasi lemak kukus tu k...tggu....

bye..

6 ulasan:

nur 'adli azhari berkata...

hehehehehhe

aku jugak berkata...

aku mmg smart

syndrynelf berkata...

jgn riau sume smart...

AcanCapik berkata...

menara klcc tinggi sebelah...

AcanCapik berkata...

cbox ko mane peng? takleh komen ke blog aku? cuba try lagi. patut la takde org komen. huh...

cik hafiza berkata...

gamba 1st cool~pokok2 nmpk sprt b'gerak2. =_="