Jumaat, 4 Disember 2009

sakit mata

Aku ngah azab giler ni sakit mate belah kanan.Huh ni hasil jangkitan adi sebelah katil aku yg terjangkit dr karim yg dduk satu kelas dan sebelah die...hahahaha ni la dugaan...aku terima jer...org ckp kite dpt sakit ni sebab tuhan nk ampunkan dosa kite...

Tapi.....masalahnye ni hari jumaat..esok sabtu n ahd...aku ade janji ngan photographer pro dr photoschool tuk follow dieorng p wedding shoot...mcmaner nk pg ngan mate mcmni?...nk batalkan...aduh...ni bukan memaen punye bende bleh maen batal2 last2 minutes....nnt dieorng igt aku tak serius plak...

Korang ade cdangan tu aku cepat sembuh tak?...petua2 ker....klo ade kongsi la yer...aku harap sgt dpt join dieorng shoot mnggu ni...oh tuhan....bantu daku....

3 ulasan:

Rowena Chasez berkata...

ololoo..
kcian..
laa..nape x g klinik je??
i think klinik is da best way..
tpi yg ak tau..
kn mata sblh kanan skit..
bile dh pgang 2..
jgn pgang sblh kiri plak nnti bjangkit.
sntiasa cuci tgn..
2 je laa yg ak tau..
hee~

Rowena Chasez berkata...

ololoo..
kesian...
g laa klinik check..

AcanCapik berkata...

semoga cept sembuh la ye. cuba la google kat internet tu, mana tau dapat petua-petua plak ke kan?