Khamis, 10 Disember 2009

nasi lemak kukus

Baru je td aku bg post yg aku takde mood nk bg post mlm ni sebab akunyer template kat blog ni hilang...skang aku tarik balik....bukan ape aku rase mcm tak kene je...nk kongsi ngan korang tempat mkn yg best..

Baru kemarin aku g ngan wak.Balik dr klcc aritu..kiteorng tahu kedai ni mase kiteorng singgah balik dr futsal 5,6 bln lepas...tp kesedapan die membuatkan kami kembali...hahahaha...name kedai die MEDAN RIA...bersebelahan ngan kedai gulai kawah..5 mnt dr the store sg.buloh....klo korang ddk area situbleh ar g...rase kesedapan die..harge pon berpatutan...sgt berpatutan...








ni waknyer...nasi tambah, sambal kerang, syur tempe...pinggan memmg penuh habis + limau suuam...sume skali rm6.70


ni akunye plak....sambal sotong, nasi tambah gak..hahahaha padahal takde lapar mne pon....+ais limau n air kosong rm5.70

hahahahaha korang klo nk g try ajak ar aku skali...pd korang yg ade skali mase kite balik futsal dedulu tu...ala yg mase kite maen ngan along....try la...tukar sikit tempat...asyik makan kat diana jer...

4 ulasan:

shahrin yusof berkata...

murah gile...

Tanpa Nama berkata...

slalu mkn nasi kukus kt pasar malam...
rnduny..da lme xmkn..
ns lmak ni pn cdap..
nk blik kl..cpt le abes cuti.....

pis =)

ali berkata...

ha kamu tu balik cepat...bnyak lg mkanan kt kl ni yg sesedap...

Rowena Chasez berkata...

wahh...
nasik lemak..
lapar2..
hee~