Selasa, 8 Disember 2009

Eddy & Emma part2

k kali ni aku nk smbung gegamba eddy ngn emma.....dari mereka menunggu wktu bersanding hinggalah berarak....

















































10 ulasan:

aku jugak berkata...

ble nak beli flash??
cam mendong je
hahaha

nur 'adli azhari berkata...

sgt2 bgus! keep it up!

syndrynelf berkata...

bile tgk ni xsaba lak nk kawen eh...hehe amik gmb kawen ;p

AcanCapik berkata...

pkai lens 50mm tu ke?

AcanCapik berkata...

filter polarized bila plak? haha... rabak duit main kamera ni ye...

paAn BaEk berkata...

pic y ke-3 last,
bg ak cm kurang..
mybe kalo pengantin tu rapat or
saling berhadapan
jd lg cntik..
but pic cntek..
good job..

ali berkata...

hahhahaha semua ni pkai lens 50mm aku tu la...lens tu je yg ade la ni...nk wide...please sesape yg ade terjumpe wide kat tepi jln org tertinggal tu sila la hulur kat aku..

alamk...segan ar aku paan tgk..pro tgk aku...hahahaha ape pon thanks paan komen...

GLizZY berkata...

~ Hye, distraction mgkin bole dielakkan..
Angle, compo bole diperbaiki lg sbb idea dh ada tu..
(,") Merci..

ali berkata...

thanks glizzy...k aku try perbaiki...distraction susah nk elak la dlm mjlis2 mcmni...org dtg dr segenap ruang...memng mengnggu...terutameye aku yg pkai prime lens ni...

ali berkata...

thanks glizzy...k aku try perbaiki...distraction susah nk elak la dlm mjlis2 mcmni...org dtg dr segenap ruang...memng mengnggu...terutameye aku yg pkai prime lens ni...