Ahad, 20 Disember 2009

karnival iktiraf - felda

 

sorry sebab dah dekat seminggu tak update blog...takde mood...rase mcm malas jer..nk kongsi banyak...mcm wedding shoot kat banting n kat masid wilayah...p makn...main futsal...n banyak lagi...tp mood blogging tu tak sampai.....tp aku rase aku nk share wedding shoot yg aku amek mlm kemarin...so tunggu k...kali ni aku nk citer pasal karnival iktiraf..aku kene pg sebab aku tak turun roll call mlm kemarin...aku g wedding shoot...so ni kire denda la....
event ni best gak...dapat kumpul warge felda dr seluruh pelusuk malaysia...hahaha
aku jumpe sukur...budak blok aku...blok 15...skang die kat umt...kat uitm tu die promo umt la...
aku plak promo metc...mcm biase lim kok wing memberi saingan hebat...dieorng makerting n pakaging memng hebat...dr jauh je dah buat aku sendiri nk masuk booth dieorng...

depan booth metc



tan sri lim kok wing p melawat booth mereka...

 
kali ni p1 wimax dah ade pesaing...due2 pon kene potong...
ntah la...aku still pkai streamyx kire ok jer...

 
future of felda..hahaha kiteorng ar future bg felda...sape lg...ade la die pamerkan menara falda...etc

 
sampai sekarang aku tak faham...ape yg nk dierbutkannye ngan pm yg sorng ni....
sampaikan jurukamera tu main langgar je kiteorng yg tengah berbaris...huh selambe kodok je....
tahu la die tgh buat keje..tp hormatla kami yg dah berbaris sejam ni...ntah ape2 jer...

hahahaha lepas penah berbaris tuk dptkan perhatian pm kite tu...kami membedal oblong...silap dah oder n bayar...sebab lepas je kami oder mr. amrul, miss yang n mr shahril dtg...so dieorng just belanje air je...ape pon thanks la...
 
l
lepas mkn mcm biase la...
lepak kat booth...terangkan kat orng ape tu metc...hahahahaha
nk masuk metc????
tak yah la...
korang bace blog aku je dah bleh agak mcmner metc tu kan...so pilih la..nk masuk ke tak...
hahahahaha
ape pon welcome to metc.

 
adi

 p
huuyoo...ni aweks lim kok wing...
waj=h memule aku heran gak...dieorng ni baik semacam jer...ramai lg yg pakai tudung...cakap n gaya tak mcm bebudak lim kok wing yg aku jumpe...
rupe rupenye mereka baru 2 bln blaja situ...k kite tgk tahun depan...ape yg universiti lim kok wing ajar kat dieorng...hahahahahaha



sape tahu libuk merbau dapat anugerah...felda usop tu..hahahahahaha
tahniah...
 
ni plak kete pm..perdana...tp dah ubah suai la...jd limo...so sesuai la ngan org yg naik tu..

 

akhir kate...harini best..tp penat wei...ahad aku habis mcm tu saje...ok la...
dr tak buat ape kat rumah...

12 ulasan:

miss izan berkata...

apenggggggg...
aku masih belum terlambat kan kalau nak masuk metc??? ;P

bila nak shoot muka aku ni? hahaha

AcanCapik berkata...

paksa rela. haha... ko ni, citer ala-ala negatif je bunyi. hilang semangat orang. huhu...

nur 'adli azhari berkata...

hope felda terussssss majuuuuuuuuuuuuuu

wak itu aku berkata...

smartttttttttttt
sbaek aku xde
marketable tol korg
jaki xley blah

ali berkata...

izan: jom masuk metc..ko cakap je bile nk shoot ngan ko...aku ok jer...tp aku ni biginner lg la...

acan: eh ape plak....aku dah berjaya buat izan nk masuk metc kot..hahahahhaha

wak ngan ad: hahahaha maju felda untuk semua..

hans berkata...

member aku ada jadi sukarelawan iktiraf dkt uitm shah alam tu

Tanpa Nama berkata...

curious bout metc and d insiders...hak3

ali berkata...

tanpa nama: curious?just ask me...anything i'll answer it...

Tanpa Nama berkata...

wuaa..anything??
but its sokey la...
me enjoy ur story,interest,ur jln2 mkn2 tyme,ur pics,metc n..bla..bla..bla

ali berkata...

wau...i wonder who u r...why dont u let me know u?

Tanpa Nama berkata...

h0ho..i bet evry1 oso into ur aliapeng.blogspot...
neway,nice 2 meet u here...n hye,me tanpa nama...n u?
hak3

ali berkata...

u must hve nice name right...cll me ali @ apeng or simply call me aliapeng...hahahahha