Isnin, 7 Disember 2009

siapa kamu ye?

k kat sini aku ade sedikit kemuskilan...kirenye aku ngah mencari seseorang...mencari ker...sebenarnye aku muskil jer...sapekah gerangannye si pelawat blog aku ni...aku just tahu bape orng yg melawat n die dtg dr negare ane...memng dah bnyak negara dah.Time kasih la pd semua pembace.Blog aku ni bukan ade ape pon...boring n syok sendiri jer...

Tp aku tetap nak tahu..ye la klo statistik pembace dr negara2 mcm dlm carta pie kat bwh ni aku tak heran la...kerna dieorng mngkin tersalah searchkan...

Yang buat aku eager sgt nk tahu sape kamu adalah pembace dr indonesia.Bukan ape hahaha dr td n bnyak dlm post2 sebelum ni perkataan "bukan ape" aku gunekan kan...lantak la...ye la pembace dr indonesia ni rate2 tiap2 hari die ade bace blog ni...maksudnyer...adekah die orng yg same?...klo kamu bace post ni sila la perkenalkan diri..bleh kite same2 tahu sesame sendiri...

Tu pon dgn bntuan nuffnang bleh la aku tgk statistik pembace..alhamdulillah semakin bertambah..tp aku takde niat pon nk menkormesialkan blog ni...cumenye aku nk kongsi bende yg aku suke buat ngan org rmai...tp tade plak bleh kesan sape tuan punye badan yg membace...klo tak senang...hahahaha anyway thks kerna sudi membace..kamu sile perkenalkan diri..tinggalkan tapak...bleh sye jejak..hahahahaha

Tggu post tuk wedding shoot k...skang ni ngah edit pilih n upload..lambt sgt nk upload gambar skang ni...

bye..

15 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

hurm...mencari..rasa2 sape je yg tinggal or duduk kat indonesia skng ni..mybe bleh ingat2 sket kot...
hurm..mungkin saya salah seorngnya..tapi mungkin juga orng lain..fham2 je la indonesia ni ramai sgt penduduk dia..
em..musykil2..teruskan mencari..tapi kalo xcari pun xpe je...org tu mungkin nak tahu perkembangan kamu je..

✿♥Nur Khairunnissa' Akmal✿♥ berkata...

Sy bukan org asing....
Sy anak malaysia...
Lalala~~~~~
:P

AcanCapik berkata...

hm, aku pun tertanya-tanya gak sape la yg baca blog aku. dari indon la, usa la, egypt dan india juga. mungkin ada kalangan follower tu student msia kat sana kan? dunia tanpa sempadan...

ali berkata...

Tanpa Nama: hye..sebenarnye ade seseorng yg ngah blaja kat sane..tp tak sure die ker...coz lame dah tk dgr khabar..mngkin sibuk...tp laen kali tu tegur2 l k...hahahaha

ali berkata...

nisa: hahahaha ntah2 kamu kot...

zie berkata...

hurm mgkin dia..hehe..
dia tu selalu je usha2 blog ni..
hurm..

ali berkata...

zie: takpe la biar je la...aku tak kesah pon..klo die rase die bersedia tuk berdepan...silakan...hahahahaha...apepon thanks k korang sumer...aku still lg edit gambar ni...jam dah kul 12 ni...bru siap suku jer...

uLat cOmeL berkata...

mesti ur silent reader tu = ur secret dmirer juge

=p

ali berkata...

ulat comel: ko betol la die yg saye rase kan...die bukan secret admirer ke ape ke...kami ade sejarah dedulu n i'm still waiting until she ready to tell me...hahahahha...ade ke ulat warne pink?

✿♥nissa-elhumaira✿♥ berkata...

Myb student m'sia yg dok study kt obersi tu kot...

Hohoho, x pn just silent readers...Dh bace pastu dia blah tnpa tglkn ape2 track utk dkesan...

:P

Fatt Chin Choy berkata...

saya pak

Fatt Chin Choy berkata...

saya pak

Tanpa Nama berkata...

pis =)

aku jugak berkata...

aku la 2
hahahahhaha

aku jugak berkata...

aku la 2
hahahahhaha