Rabu, 2 Julai 2008

1tahun......

17.6.2007,ahad.
Hari kiteorang masuk METC.so skang ni dah lebey setahun la kami di sini.......
ni ade beberape keping gambar nk korsi ngan korang sume....
yg bebudak Metc msti la dah tau ape tu METC...
tp tu kwn2 laen...METC tu name tempat aku ngan kengkawan aku blaja....
kiteorng tak amek degree...diploma pon tak...sebab kami amek lisence aircraft maintenance.....
ade yg best ade gak yg tak best kat sini...yela lame tu 5thn bru abes...
ni bru setahun.....ha korang tgk la koleksi gambr2 ni.....tak bleh ltk sume.penat nak upload....
selamat............


















zaki...

kelas bi....







bukit gasing...kenangan ngan miss.Izzah

produk teknik jb kat METC

orentasi...
mr.neoh ngan anaknye minhat


amar....



ara damansara
setahun ni ...ni la tempat tingal kami...
hujung minggu ni pidah rmh bru.....
kat d"rimba damansara




kerja amal.....


cj7.......ou
dalam bas.......hubungan menjadi semakin erat jika begini.....


roll cal.......

mee sup masjid airport...rm3....sedap.....

housemate....
tak lame lg dah tukar housemate....
selamat tinggal....



kenduri rumah pidot.....bentong

agak2 dapat tak kami capai impian kami disini.......
doa anda penentu segalanye.....
sentiase la doakan kami berjaye k.....
kami akan buat yg terbaik..tu janji kami....
sekian....

4 ulasan:

lyla berkata...

insya allah
tercapai impian 2
hehehe
pergh korang2 ni sentiasa smart ek :P
hukhuk
caya la

zAh.exe berkata...

erk~.. smart ar member2 hang.. tpikat den nengok nyer.. huhu... ada tk yg masih single?.. promote ler sorg kat aku.. tgh single ni.. kikiki...

muckraker berkata...

insyaAllah..doakan kmi yer
kpd lyla-kami mmg smart pun ahaks..
thnx

muckraker berkata...

insyaAllah..doakan kmi yer
kpd lyla-kami mmg smart pun ahaks..
thnx