Ahad, 18 April 2010

hye...exam

hye...skant tepat jam 12.50 minit malam...
baru siap2 kan diri tuk tidor...
n nak bgtau kat sini yg aku memng tak sempat reply komen n lawat blog2 korang yg aku follow....
buat mase ni la..bnyak aku tgk korang dah update hujung minggu ni...tp mlm ni ade gak satu blog yg aku sempat tgk...bukan tgk je k.....bace sekali....aku klo follow aku memang bebetol ikut ape perkembangan k....
bukan just u follow me i follow u back k..hahahahahaha
tp skang memng tak sempat k....sorry semua
hujung minggu ni aku balik kampung...so aku kene lagi kurangkan la maen tenet minggu ni..
26 hb aku ade exam....

thanks cik sue bg anugarah kat blog ni...
nnt klo ade mase aku curik2 gak update tentang anugerah tu k....


pape hal mungkin aku akan on9 fb je kot...sehari setengah jam..hahahaha cukup ar tu...sampai minggu depan jer.....
bnyak sgt lagi nak kene cover.......

nnt fail sape susah?

5 ulasan:

vanilla ais berkata...

gud luck! :)

AcanCapik berkata...

apeng skandal ngan miss suraiza. muahahaha...

Tanpa Nama berkata...

26hb my last paper :)
yeay,mari berusaha spy jgn fail!

berusaha..berusaha..berusaha~~ngehehe

SuRAizA~ berkata...

nnt klu fail
aku la ssh
sbb aku punca hahah
tetibe
dah2 p study

ali berkata...

thanks sume...hahahaha acan...
ade plak..