Sabtu, 10 April 2010

prank party karim....22 sudah....


hye...malam semalam kami organize majlis sambutan hari karim datang ke dunia ini...
dah 22 tahun umur die....tahniah karim...semoga akan ade selamat hari lahir karim yg akan akan datang...maksudnye semoga ko panjang umur la kiranye....
k sambuatn ni bermula dari nurul aka gf karim mesg aku tuk buat majlis ni..selasa hari tu kot..aku pon
setuju je ar....memng takde plan ape2 pon..tp aku igt jumaat minggu depan...
nasib odeng sound aku khamis malam tu..die cakap...
"jumaat malam ade party bogel kan"
aku pon cakap mane ade...jumaat depan....
then aku bace balik mesg nurul....jumaat ni daaaaa...
hahahaha sorry nurul...
so tuk persediaan aku buatkan lighting tuk tambah suasana...
oleh kerana sambutan kat tepi kolam...nak naikkan suasana yg agak suram kat sutu aku sediakan lilin yg aku 
g lari membelinya kat ikea....
hahahaha
yg lain2 bebudak lain yg uruskan..so kire ade pembahagian tugas gak la..takde la penat sesorng je nurul tu nak buatkan...
ape pon selamat ar tgk gegambar....
***kepada yg tak tahu adenye majlis ni semalam..memng tak dihebah kan..sebabnya kami nak suprise karim...




 
waa korang nampak tak lilin kat tetepi susur kolam ni...hahahaha
aku suke lighting yg aku buat sendiri..hahaha puji diri...
nnt sekali sekala aku nak shoot kat kolam lagi la...gune lighting lagi.....
ade sesape rase nak jd model aku tak...
hahahaha

k
k meh aku cerita sikit pasal menu..hahahaha mee...nurul yg masak...klo la die masak...
sebab die yg bawak..klo die beli je kat kedai tu aku tak pasti..tnye sendiri...
kek dah confirm
am tak habis2 nagn koktail die tu..aku tak tau nak eja mcmner....
hahahaha ayam panggang..mantap
n ade makan ringan lagi...bnyak makanan samapaikan penuh perut malam tu..thanks sume....

ni aksi aku ngan am semase tunggu karim turun..mase ni die tak tahu lagi ape yg kami buat...

 
gambar wajib..mesti nak buat light painting klo memalam ni...
cube teka aku tulis ape atas am tu...
sebenarnye aku tulis gemok...tp nampak macam gemek plak...

 
hahaha mangsa dah tiba..tak tahu la die terkejut memng terkejut ke atau buat2 jer..
takpe kami assume ko terkejut ar ngan suprise party kami ni..hahahaha
 
ha ni wajib lakan..telur atas kepala....

 
haha wah shah yang masuk kolam....
die di humban la..pastu kami pon yg lain terut serta gak...

agak2 ape yg dieorng buat ni..menari kot.

la mane bleh semua orng kotor n perancang utama balik bersih je kan..so ni la habuannya..hahahaha
nutul ko mesti bengang ngan aku kan..hahahaha adat la..pergi majlis liar...
mozek kat belah kiri sekali tu aku tak tau ape die cube buat tu...
mala kat belakang tu pon dah terpengaruh mozek kot
k cube amek mase sikit tgk gambar ni...ade sape kat dlam gambar tu...
ade nampak orang2 kat bawah ni tak..
am
odeng
wan shah
mozek
amal..
ade?

n klo korang nak tahu..macamner gambar dieorng bleh hilang
semua ni berpunca dari mozek..die kentut mase tangkap gambar...habis semua lari cabut....

 
 antara kawan nurul yg datang..tak tahu name dieorng..nut kot yg sorang tu..yg hot mama tu aku tak tahu namenye.....

 
karim dan nurul...
k kite tunggu kad jemputan kawin mereka plak lepas ni...
klo nak jemput aku..bg mesg kat blog ni pon dah ok dah....hahahaha

last sekali group pictures....lepas tangkat gambar ni..kerja2 house keeping plak...
dah biase buat house keeping kan lepas buat ape2 task kat metc tu...so SEMUA memng amat memberi kerjasama sehingga siap mop lantai kayu tu..hahahahaha
ye la.takkan dah makan kenyang terus balik ko...mestila kemas2 smapai bersih kan....
cume am kerja lebih sikit la..kne basuh pinggan malam tu..patut suh karim basuh...silap......
hahahahahaha

pape pon majlis malam td memng best.....

thanks semua...

11 ulasan:

nardya raihan berkata...

sgt menarik.
meriah.
n kowg hebat mengcover gelak yah. hehe.
sempoi saja...

AcanCapik berkata...

kenapa tak ajak semua? sebab nanti tak cukup makanan...

ali berkata...

nardya raihan....
haha klo nk suruh kami prank sesape pasni bleh bgtau jer..kmi dah mahir prank2 org ni...


acan.....
hahahaha makanan tak cukup....
tak kot sebab makanan buat lepas dah tahu sape yg akan hadir...so klo ramai confirm sediakan lebey lagi....
cume gf karim yg nak sambut..ntah2 die just nak sambut be2 jer..ksmi just membantu die je...dah org mintak tolong..hahaha
pasni sape plak nk kene prank?

nardya raihan berkata...

hehe. bkn dowg nak sambut 2 jerk la.
nurul mmg da setting bp yg dye mau pilih jerk.
so kowg2 n termasuk eden2 nie yg ade mlm itu adelah yg terpilih~
haha..

btw~~ eden cilok 3 4 keping gambr dlm nie. hehe

ali berkata...

nardya raihan ni nut mase malam tu ker?
hahahaha tak perasan...
bleh ke ko nak cilok gambar dlm ni?
bukannye aku dah disablekan right click ker...
klo nk aku bleh je bg...bg ko punye email ke....

Typewriter berkata...

maapla xleh join siapkn task card housekeeping tu huhu

mlm tu aku dah ponin2 dgn jln capek2 hehe..

anyway thanks dan to karim selamat always dan pnjang umur yer.. lagi satu.. dah dftar ke belum sbgai pngundi?? haahha ok2...

sreeeeeetttttt..... out dlu~ ;)

alipsaad berkata...

mozek memg x cover langsung...
babun giler....

izan salleh berkata...

haish!
parti liar...
hahaha...
pasni wat parti buih ajak aku la eh? ;P

Tanpa Nama berkata...

apeng...kita leh copy gambar nie sbnarnye...

caranya click je gambar nie then akan kuar new windows...kat ctu la kita copy..

aku rasa ko patut wat watermark la kat atas gmbar nie....syg wooo org curi hasil kerja kita...

wan k.

ali berkata...

hahaha wan k...
setakat ni aku malasgiler nk buat watermark or ape2 tande kat gambar aku..sebabnye aku sendiri ngah mencari edentiti gambar aku...lagi pon kan aku malas...
cumenye aku harap sesape yg amek gambar kat sini bgtau aku je la....
aku pasti akan izinkan punyer....
hahahaha..dah amek baru bgtau pon takpe....

nardya raihan berkata...

hoho...
yup..
ak ler..
ak da amik dah gmbr2..
smua yg ak nak blh dmiliki..
sowie... huhu...
thnkx ya..
nak mtk gmbr cantek2..
bg kat mail ak..
nad_sn180789@yahoo.com.. huhu
ngasih~~