Khamis, 1 April 2010

rumah sewa

hye kali ni aku nak tanya kalau ade sesape ade rumah, rumah jejiran, pakcik , sedara mara tuk disewakan..
aku nak menyewa la kiranya...aku akan duduk runah tu start pertengahan bln 7 ni nnt...
ops...kawasan rumah ni taknk ar jauh sgt...klo bleh yg berhampirang ngan airport subang...
senang nak p kerje nnt....klo bgun lambat ke..bleh la pecut sikit..ni klo jauh sgt..kne bgun pepagi buta plak..
aku prefer rumah area kota damansara...rumah teres la klo bleh..nak 4 bilik...hahaha demand sikit...
bukan ape nk selesa gak...nnt bnyak bende kne bace tuk oral exam sepanjang 2 tahun tu..so kne la kondusif.
kalo takde ape masalah aku akan duduk rumah tu paling kurang 2 tahun...
so sesape nk sewakan rumah tu..sila la bgtau aku k..kkk
setakat ni aku baru pernah sekali je round2 cari rumah....tu pon memalam..sesaje usha tempat....
tp member2 aku yg cari gak nampak mcm susah jer nk jumpe rumah yg sesuai....
so aku amek keputusan mintak tolong kat sesape yg bace post ni bleh bantu aku..hahahaha

gambar kat bawah ni gambar kat rumah aku skang...lepas tamat bulan 7 ni tamatlah tajaan aku...
hidup berdikari la..selamat tinggal D'Rimba......

opssss..gambar last ni gambar wak..aku mase ni kuar tangkap gambar ngan wak dan jugak nazri kat kolam...so aku memng suke maen light painting..so sebab dah pernah buat post tuk light painting sebelum ni..aku just upload sekeping jer..nnt korang boring..hahaha

bye...

jumpe lagi...

9 ulasan:

Piratz berkata...

apeng kat mudah.my ade kot. tak pun check la paper.. hehe.. nak duk kota dem.. demm tol..

ali berkata...

aku cari gak kat mudah..kat paper pon ade usha gak...tp sume hampeh..rumah bunglow jer....
mane mampu den..hahahahaha kota dem best..macam kota keriangan..hahaha

nur 'adli azhari berkata...

cantik giler pic!! bsyukur giler gua!

aku pun tgh carik rumah!!!!!!!!!

SuRAizA~ berkata...

ha ak ad umah tuk disewa
tapi kat pahang la
oh malangnya umah tu dh dijual oleh ayah ak hehehe
so skrg takde lagi la hahaha

AcanCapik berkata...

nak duduk rumah sedap tapi murah2 susah la kan. semua benda ada nilai tertentu. huhu... anyway, wish u guys will get your house soon... selamat mencari. hehe...

Nudinsenin berkata...

terpaku aku tgok umah ko kat rimba apeng..
siap ader kolam renang depan rumah lagi..
kui3..

ali berkata...

ad..hahahaha memang patut pon kite bersyukur..hahaha

sue..hahahaha bleh plak rumah kat pahang..kerja kat subang..huhuhuhu..


din..opss..tu bukan rumah aku din..tu club house...rumah aku yg kat tetepi tu jer..klo rumah aku besar tu..aku taknk dah kuar metc..hahaha

acan..murah, sedap, tenang, besar tu sememangnye ciri2 yg kami cari...hahaha kami kan akan jd kuarge besar...so kne berkadaran la ngan penghuninya...tp memng payah pon nak cari kat area ni..huhuhuhu harap2 ade la rumah yg dah tinggal lame..tkde sape berani duduk..tp kami bleh...hahaha

izan salleh berkata...

area UKM tak nak? kolej aku banyak bilik kosong ni.satu bilik sorang. hahaha...
depan bilik aku pon kosong je ni ali ;)

ali berkata...

izan..hehe bolah ker..aku nak depan bilik hang la..hehehe
bile aku bleh start pindah?
hahaha