Isnin, 12 April 2010

untitle

hye aku nak declare kat sini yang aku akan ade exam module 15 pada 26hb ni
so secara tak langsung aku perlu kurangkan penggunaan internet..tuk tujuan kelangsungan exam tu nnt...

jd mungkin tak ber update la blog ni....bertambah boring la blog yg boring ni kan...

kk tujuan post kali ni aku pon tak tahu...yg pasti aku nk bgtau yg aku baru beli
reflextor yg beharge 95 kat studio zaloon....
best ade bende tu..tu aku beli share ngan wak...tuk tujuan pembelajaran k..tiada unsur2 pembaziran..klo digunakan ngan baiknye....
yg tak bestnye layanan kat studio zaloon tu....
macam hampeh...ade ke kami dimarahnye dek kerana die tak mahir lipat reflextor tu kembali...
insyallah aku tak kembali kekedai tu....
sebab kami ni melayu ke dilayan begitu..tuk wak..amek ko..ko masuk dalam group sony yg majoritinye cina..
so ko kne pepandai bawak diri....


k bye

4 ulasan:

izan salleh berkata...

good luck apeng ;)

Tanpa Nama berkata...

weh,mende 2 utk pe?lighting eh?

ali berkata...

hye thanks izan...

tanpa nama...
reflextor tu tuk pantulan cahaya yg lebey baik...dalm gambar kat atas tu kami saje je bergambar ngan reflextor tu sekali..hahahaha

Tanpa Nama berkata...

smgt ny adzhar lompat..haha