Rabu, 15 Disember 2010

full album taylor swift tuk korang

1. hahahahhahahahaha. ape korang dapat bace blog aku ni?..dah la citer syok sendiri. pastu tulisan typo sane sini.hahahahahaha

2. ape pon aku ucapkan beribu terima kasih kat korang dan jugak follower yg semakin bertambah. aku harap korang ikhlas follow blog ni.

3. ape sebanarnye kaitan tajuk atas tu ngan 2 perenggan awal tu kan...k sebenarnye aku nak share lagu yg cambest kat korang.

4. dah 3 minggu aku asyik dengar lagu ni jer...layan beb...lawak pon ade...

taylow swift ' speak now'

5. aku ade full album die tuk kongsi2 ngan korang. ye la nak gak aku kongsi sesuatu ngan korang.

6. ade la faedah gak ko bace blog ni kan..hahahhahahaha

7. klo korang nak. bg la email. aku foeard kan jer nnt...k

thanks.

7 ulasan:

. m i s s a v e r a g e . berkata...

nak..
please...

r'ain roslan berkata...

tettt!
tumpang lalu :)

farahAzreenHJAhmad berkata...

mohd ali bin omar dah rajin update belog hehehe~

ali berkata...

kamu kalo nak bg la email...mcmner nk bg klo tak tau email.

. m i s s a v e r a g e . berkata...

ok.ni email.
ta_5189@yahoo.com
tqvm

azana berkata...

eh ali...nk ugak...

sea_azana@yahoo.com

thanks...sharing is caring..:)

chermin-arts berkata...

apeng... aku pun suke lagu die.... beskan... huhuhuhu