Jumaat, 17 Disember 2010

menangi tiket menyaksikan taylor swift beraksi secara langsung di singapura

1. sape die hard fan taylor swift?. korang mesti tau yg die akan buat world tour seluruh dunia. kecuali malaysia. hahahahahahhahahahaha

2. so sape nak tengok die perform live. paling dekat kite boleh pegi ialah singapore. tapi....tapi tiket dah sold out. so memng takde harapan la kan nak p tgk live

3. tp aku doh explore2...ade berita baik...ade peluang tuk dapat tiket free termasuk peluang bertemu muka ke muka ngan taylow swift beb...hahahahahahahahaha

4. confirm aku kan masuk, mane tau semua org macam korang. bare pastu pk dalam kepala. 'ala , kalau masuk pon bukan meng'. so aku harap korang just bace je k..kurang sikit pesaing aku...hahahahahahahahah

5. yg nak gak peluang ni, meh same2 kite cuba nasib. mane tau usaha kite berhasil. so meh semua.

6. http://www.mtvasia.com/mini/taylor-swift-contest/

7. tarikh tutup 16 januari. sape menang nnt kalau ade lebey satu tiket tu campak2 la kat aku k.

2 ulasan:

. m i s s a v e r a g e . berkata...

i die,i die!!

azana berkata...

aku tumpang gembira tok sape yang menang...heeee