Ahad, 22 Mac 2009

hujung minggu yg seronok...

Bermula ngan hari jumaat aritu.Kawan baik kat teknik haritu ajak aku trun shah alam tengok oiam3 secare live kat seri pentas 2....die bawak gf...wah name die alyani..huh aku dtg sesorang jer...biase ar pelayaran solo...huhuhuu...sementare tggu dieorng aku ngan nazri n zaki pekena abc special...huh memang sedap...kt depan wet world je...
nnt korng ade peluang g situ korg kne test abc kat situ k...
tgk oiam live memg best..tahniah tuk ester meng imunity...tp pujian harus diberikan pd nine ngan amelya skali coz buat persembahan yg menarik...

pg sbtu aku tk pg xtvt kat metc...aku g maen basketball kat segi kolej...
ni 1st time joint competition baketball.terus masuk kategori open plak u...
tp lawan kami memng hebat2 belake...bayang kan la team lwn paling rendah lebey tingg dr aku..tinggi aku skang ni lebey kurang 18ocm ar...'maybe dieorng dlam lingkungan 2m kot...


ni rakan sepasukan aku.jep ngan batut...mereka hebat.thakns kerna bnyak bg tunjuk ajar.

jalan2 sekitar segi..

antara perlawanan yg menarik...

tu ar..nme group aku carviliers...alau kalah kami enjoy gak.....

lepas je habis xtvt kat segi...
aku g uitm.
che mat bukak booth..saje g sane nk lepak2...
dlm perjalanan tu aku azhar,mat yie ngan wak pekena abc yg semalam aku mkn tu...
mane bleh tahn...dah kat shah alam.misti mkn abc dlu...
event kat uitm ni anjuran bacth thun akhir mascom.
tribute tuk gaza...aliapeng.blospot amek bhagian gak.tande sokongan..tgk gambar bwah ni..huhu

mlm tu azhar meng hamper..bnyak lg hadiah yg kami meng..,terima kasih kat penganjur.kerna menganjurkan xtvt yg happening ni....

hari ahad aku plan nk g tgk belonn udara panas...
seawal kul 5.30 pg aku gan kromi menunggang jlj aku tu p putrajaya...plan awal aku,kromi,amar ngan ikbal.
tp call punye call amar ngan ikbal tak bgun lg....
balon tu akan berlepas sekitar 8 pg...
kmi gerak je berdua...
sampai kat masjid putrajaya kdlam ku 6.15 gak...
semayang subuh situ ar.



ha ni gambar yg sempat aku tangkap.maaf kualiti kurang.dah la amture.kamera plak kamera hp.2mp jer.jd ni la hasil terbaikyg bleh aku persembahkan..


lebey kurang 1000 jurugambar dtg ngan slr memasing.aku meng lame dah idam slr sendiri.
huh tgk dieorng tangkap gambar pon dah buat aku puas.klo aku yg tangkap misti lg gempak kan.huhuhuhu







ha baloon pon bleh berborak gak..ape yg dibualkan tu...si gajah dan si badut.

cantikkan.ha rugi kamu tk sertai fiesta ni...

tak pasal2 motor polis pon jd probs tuk bergambar...
papepon respect pak polis coz die memang baik.tak belagak.huhuhu
bise ar ramai kromon die nk tangkap gambar..mcm artis plak.huhuu


1 now 1 nescaffe....

fake baloon air.,...


ade gak xtvt laen.yg jarang ade kat malaysia ni.....
bilk rumah aku trus tido.penat sgt kot...
mlm bru la aku g bsuh bju...huh lepak gak bsuh bju...n senin dah kne g metc semula...tp aku look fowrd tuk mggu ni coz family aku dtg kl mggu ni..yeyeyeyeye jumpae sanak saudara....

5 ulasan:

nawzadamha berkata...

nie ker apeng yg ak knal?

function snyap2..

x ajak membe pon...

tau2 da ader post kat cini....

mcm taaaaaaikkkkkkkkk!!

huhuhuh

a p e x berkata...

wah....xmau kalah seyh...nak jgk hot air balloons...ambik!!! hahhahah

cErItEra'aD berkata...

x aci!!!!!!!!!! xgtau pun!!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

cayalah!! mmg gaya hidup yg aktif
nice snapshots! :)

hot air balloon pnya pasal bngun kul 5 pgi huhu

adzhar berkata...

apeng is addicted to ABC..haha
ak hrp 1 ari nnt ko ade DSLR..
bleh amik gamba ak bnyk2..hahahaaha