Ahad, 6 September 2009

berbuka puase di trolak.


agak lambat tuk aku publish post ni.mane taknye nk upload gegambar sume ni memng mkn mase...tenet lembab plak tu.
ape pon alhamdulillah siap gak aku mengupload..ambil mase 3 hari kot tuk upload sume gmbar ni.
kali ni reramai kami pergi rumah hakim kat trolak selatan tuk berbuka...hahahahaha
sorry la pd bebudak bikers sebab aku naik keter.bukan ape tayar motor aku tak elok.
klo elok confirm aku nk berembat ngan korng sekali.


hahaha mase ni aku dlm keter...nmpak plak mail ngah beraksi atas jlnraya.


karim ngah menunggang..harap kite dpt pengajaran dr ape yg terjadi kat karim.
doakan die cepat sembuh k.






dlm keter aku tangkap la beberape gambar tuk tatapan korang gak...


ni 1st group picture..mase baru sampai..ni yg naik keter je dah sampai.
bebudak motor tk smpai lg..ngah tggu waktu berbuka..



ni plak selepas sume dah sampai...


ape lg serbu ar..makn...


penat sgt dah akhbar tggu waktu berbuke...


penuh rumah hakim kami kerjakan...ha ade sesape nk jemput kami lg?


ni ar bapak hakim...time kasih daun keladi...
ade rezeki kami dtg lg...


destenasi seterusnye plak...
kat rumah badang
satu felda je dieorng ni..


pastu p plak melawat adli yg patah tgn kat sg.kelah
mase ni adli ngah bercerita tentang keadaan die mase kemalangan aritu.


xtvt wajib...membedal




tak larat dah kot nk bgun..kekenyangan..














ni krenye antara gambar terakhir karim aku ambil mlm tu...citernye mcm ni...
mlm tu aku tak terus balik kota damansara...aku stay rumah wan karim..bebudah motor ade setengah stay rumah apek..n setengah lg balik mlm tu gak...
karim salah sorng yg balik mlm tu...
kami berpisah selepas rumah adli..
mlm tu acan dpt mesg yg karim terlibat dlm kemlangan..
langgar lori tu..bahaya...
odeng cerita saat cemas tu kat aku..meremang buku roma..
skang ni karim mengalami kecederaan teruk..masih terlantar kat hosp sg.buloh..kengkawan p ar melawat die
sian die duk sane boring kot...
kite jgn lupe gak doakan die k...
karim cepat sihat tau...




gambar terakhir sebelum kami berpecah...
ramai kan...sape yg tak ikut tu memng rugi ar...
seronok...




lepas bgun tido sabtu tu aku,wan,acan n meri teruskan perjalanan ke teluk intan












banggunan lame mahkamah perak.


pandangan dr dlm keter menara condong..


ape la dieorng buat ngan kfc tu pada pukul 12.00 tghari
lapar aku tgk mase tu..
tu yg aku curi tgkp gambar ni...hehehe


penuh the store..org ramai shopping raye































































balik dr teluk intan tu kami sggah sungkai...huhuhuhuhu
sampai gak sungkai.





juadah berbuka pose kat rumah wan...huh kenyang aku
makn lakse 2 mangkuk kot...




gambar sebelum kami bertolak pulang..


dah sampai kd...kami sggah karaoke jap...huh sakit tekak menjerit...



tamat.

samapai disini je dlu k...korang memng best ar...event seterusnye g rumah minhat plak...
tenggaroh johor...
ade sesape nk ikut?
jom....
selamat berbuke pose sume...

bye...

2 ulasan:

miss izan berkata...

gila best...
aku yg duk trolak ley ke join?

ali berkata...

hahaha jom ar..ko bdk trolak ker?