Selasa, 1 September 2009

lame dah tak update

kpd sesape yg membace blog ni harap maap la kerna lame dah tak update...bukan takde mase @ busy seperti alasan yg slalu aku bg kat post2 sebelum ni..cume aku ngah cari hala tuju blog ni..aku dlm proses ngah nk jdkan blog ni lg menarik..korang ade idea tak...baru2 ni aku tgk blogger boy kat 8tv.com.my huh bru aku tahu tujuan tuk memblog skang ni...aku pon akan jdkan blog ni tempat aku ceritakan segalanyer...sebelum2 ni mgkin aku masih menjage sensetiviti org sekeliling aku..ye la dieorg bace gak blog ni...kang tarik muke plak..tkpe pasni harap aku dpt citerkan sume kat blog ni...tggu k kemunculan post2 akan dtg..



time kasih sume.

2 ulasan:

tgkpikirtulehpikirbacepikir berkata...

hmmm..np la ak xleh nk trus trg cm ko..ak nk citer ketidakpuasan ati dlm blog,nti dowg terasa..huhu

tgkpikirtulehpikirbacepikir berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.