Sabtu, 6 Mac 2010

aliapeng jawab tag cik sue...

skag ni aku update ngan isu lain sikit..bukan pangkor trip part 3 k..nnt akan aku buat gak post pangkor ke 3 dan seterusnya..tapi kali ni aku nk sahut tag dr cik sue....thanks sudi tag aliapeng k cik sue....
hujung minggu ni agak padat..so update yg panjang2 nnt akan aku buat ansur2 k...



tag tu dia nak aku jawab 3 soklan jer..hahaha sikit jer...

1. You have to print screen wallpaper that you are using right now


2. Tell us why you like the wallpaper
 sebab ape yek... sebab aku suke giler gambar ni........klo korang nak tahu..aku follow photographer ni
sejak dari zaman die baru2 nak jadi photographer...fad manaf name die...
1st time jumpe die mase aku g gig hujan kat tasik titiwangsa dua tahun lepas..mase tu hujan pon orang tak kenal...skang fad manaf ngan hujan due2 dah jadi orang yang dikenali dalam bidang masing2.....
serius aku suke gambar ni..name gadis ni Delima..ni gambar mase die kahwin...hahahaha dah kahwin la plak...
menjawab soalan ke aku ni...hehehehe
ade satu lagi...aku penat jawab soalan kalo setiap kali orang tgk lappy aku ni...sume akan tanya...
'sape ni apeng?'....hahahahha harap2 dieorng akan bace post ni...so takyah aku nk terangkan lagi....

3. Tag 10 people

alamak..aku just ade 66 follower je pon...tak tahu nak tag yg mane kan..
sape yg bace post ni kire aku tag die secara aotomatik...
dah buat tag ni korang bagi la link kat komen ni k....
nnt aku bleh tgk..klo tak tak tahu korang sahut tag aku ni...k selamat...

2 ulasan:

SuRAizA~ berkata...

wah3 cantik wallpaper..hmm rasanye org yg dlm gmbr tu yg cantik kut..hehehe..btw, thanks wat tag! =)

ali berkata...

thanks tag gak...

org dlm gambar tu memng cantik...
kadang2 terpikir gak..nape jumpe mase gambar die dah jd milik org..hahahaha
saje jer...
tp komposisi die yg tak mengikut rule tu jdkan gambar ni smart kot....

kire memberi motivasi gak kat aku...