Isnin, 8 Mac 2010

le tour de langkawi 2010

ahad lepas kat dataran merdeka berlangsungnya le tour de langkawi peringkat terakhir...
dah last2 baru aku joint event ni....memang puas...dengar bunyi 'klik' lebih seribu kamera dalam satu mase....
kepuasan apebila berada di samping mereka...tapi..harganya yang perlu dibayar...adalah...kepanasan...
dari kul 2 tghari aku sampai...hingga la dekat kul5 aku berdiri tengah panas tuk memastikan aku dapat
spot terbaik...ada gak la gangguan...kne pindah tempat..biase la....kami ni bukan official photographer...
tapi memng best...kirenye skang ni events ni aku tunggu2 tuk tahun depan plak..hahahahaha
k ko tgk la gambar2 kat bawah ni...boleh komen sesuke hati..no heart feeling....


sebahagian official photographer....gadget dieorng memng gempak....

ada banyak giler orang yang terlibat..bujan takat pelumba jer...ni antara pasukan polis yg bnyak membantu 
kelancaran acara....
 dah lama tunggu..ni mase yg amat penting..nasib baik aku tak terlepas moment kemenangan ni...tgk pelumba 
malaysia..anuar di tempat ke2..wah bangga aku jap...malaysia boleh..hahahaha

mamat ni basikal die rosak mase menghampiri garisan penamat....sian.... 

ok kat bawah2 ni gambar selepas dieorng berlumba...kire pit stop gak ar...photographer bebas bleh masuk....so aku snap la gambar mereka kepenatan..tp bnyak gambar yg aku ase tak sesuai tuk blog ni
 ni bukan blog lucah kan...hahahahaha so kat bawah2 ni je yg aku ease berpatutan...

 


ok..skang tiba mase naik podium...
 
pasukan keseluruhan terbaik...

lepas tu ade banyak lagi pemenang tp aku malas nk masukkan..just highlight raja pecut jer...sebab orang kita malaysia yg memng...raja pecut beb..tahniah....
ni gambar akibat kepanasan memampau...sekaang ni semakin melampau....

ok sampai sini je dulu...
chow...

5 ulasan:

tae-har berkata...

gigih ny..sanggup berpanas berjam jam..

Farhan Saharin berkata...

wei...
bkn ko g yang motocross tu ke??

fLoRanCe berkata...

wahhh..i ingat u ade amek gmba bf i...hehehehhe...he is one of the police who eskot the LTDL..hehehehe....

AcanCapik berkata...

like this... :-D

ali berkata...

teha.....dah adat la..kne berkorban sikit...tp ade kepuasan tersendiri...lelagi aku dapat snap riaksi pemenag..reaksi yg tewas...golden moments.

paan...batal..tu yg aku g sini tu....

florance..ye ke..ade bnyak lg gambar..mungkin ade bf kamu kot..hehehe

acan..thanks.