Isnin, 22 Mac 2010

cik sue dan acan capik tag aliapeng

Assalamualaikum

di tag...ni la care blogger keep in touch each others skang ni...dah di tag, jawab la tag tu..hehehehe
ok gak konsep tag ni..kite nak tahu certain2 perkare dr org yg kite tag tu kan....
ni aku jawab tag cik sue dan acan capik..tp aku rase aku blom sesuai tuk jawab tag tu...sebab hidup aku yg bujang ni..hahahaha ape pon aku jawab je..thanks cik sue...ops tp award blog beautiful die tak bg pon kat aku..tag die bg..hahahaha blog ni tak cantik rupenyer...

-siapakah diri anda di rumah?-
rumah kat johor - anak, adik, abang, balik sebulan sekali jer...selalu rindu kat rumah
rumah kat kota damansara - ahli rumah yg selalu kuar, hujung minggu tak luangkan mase langsung tuk housemates....hehehehe

-siapakah diri anda di samping rakan?-
ali @ apeng @ aliapeng @ tunjang @ panjang
1, 2, 3 tu ok lagi la..tunjang ngan panjang tu tak bape suke...
pastu aku bleh jd pendengar yg baik jugak tau..hahahaha betol tak?

-5 benda yg anda idamkan tp masih belum tercapai- 
1. dapat licence aircraft engineer
2. 5D mark 2...hahahaha angan2
3. kereta sport
4. travel all around the world
5. settle down pada usia 27 tahun...ok tak?

-siapakah nama pasangan anda?-
alamak...sape ek...ngah nak tahu gak ni..ade sesape bleh tolong bgtau tak?

-ceritakan 5 perkara yg paling anda suka tentang pasangan anda-
kalau ade la..
1. berdikari means bekerjaya takde la nk duduk rumah jer.
2. girly tp suke explore bnyak bende yg mencabar...berani la ngan dunia luar.
3. tak terlalu konvensoinal....shopaholics pon tak kesah jer...sebab aku pon kot
4. hormat keluarga die ngan keluarga aku gak
5. sempoi, selamber, chill, peramah

-bila tarikh anda couple-
bile tu tak pasti...yg pasti aku tak berkapel lagi....so mcmner nk jawab soalan ni ek? kire tak valid la..hahaha

-apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda-
kenanga pahit rasenye time tak bersame kot..hehehehe...ye la klo bersame mesti best kan...

-lagu tema cinta anda-
sekarang ni lagu tema tuk aku lagu cari jodoh je yg sesuai dari wali band...hahahahaha

-apa perubahan yg ingin anda lihat dari pasangan anda-
nak die berubah jd transfomer



Alrite..
Siap suda..
So sape2 yang bace tu rajin2kan la diri menjawab tag ya 
aliapeng

6 ulasan:

AcanCapik berkata...

ces, gua lambat tag ke ni? lu dah buat dulu plak...

tae-har berkata...

adoyai..ko nk dye jd transformers..hahaha..

Rowena Chasez berkata...

ali..
lme dh xsinggah cnie..
mmg xsesuai laa awk jwb tag nie..
nie utk org bercinta je..
sape panggil awk tunjang @ panjang..
xbaik tau...
huhuu~

SuRAizA~ berkata...

ali
thanks jawab tag.srnok ak membacanya..hehe.eh yg award tu untuk beautiful 'blogger' shja la...bukan beautiful blog.so xkn ak nk bg kat kau lak kn.kau beautiful ker?hahahha..nnt klu ade award beautiful 'belog',ak bagi kat kau la ok?heheh

izan salleh berkata...

ali,aku nak jadi awek ko la!

cukup syarat tak aku ni?
hahaha

ali berkata...

teha....hahahaha kalo boleh ape salahnye..hehehehe

wena...ade gak la yg panggil ngan name tu...hehehe tak kesah sgt pon....

sue...ah ha la..aku saje jer...blog ni memng mcm hampeh jer...hitam gitu jer...aku saje nk buat die sesimple yg mungkin agar pembace just tertarik ngan post2 aku jer...

izan...boleh2..nnt aku bg no fon cik omar..ko kne temuduge dulu..hahahahaha