Sabtu, 27 Mac 2010

hujung minggu yang lapang

ha k skang ni kira kira pukul 4.03 minit petang aku ade kat bilik maen internet update blog...
ape yg aku nk ceritakan kali ni adelah jadual aku hujung minggu ni yg amat la lengan SEPATUTNYER.
saje nak berehat dari xtvt2 yg ntah ape2 sejah dulu lagi tak pernah nak ade kat rumah klo hujung minggu.
tp semua tu hanya harapan jer...sebab....
sabtu...
6.45 pg...bgun pagi buat ape yg patut...pastu layan internet sampai kul 9...
9.oo pg...sarapan nescafe ngan biskut kering...n siap2 nak jumpe customer kat kj.
10.00pg...jumpe ameer kat kj..die nak buat baju
11.00 pg...pg desa moccis kat area sg.buloh...jumpe abf krul
1.00 ptg singgah the curve teman wak nak beli battery charger..merayap sampai ke ikea...nasib dapat beli ngan murahnye...
3.00ptg dapat mesg dr wan shah ajak p makan cendol n OU...huh cendol tu...mane bleh lepaskan
4.03ptg...mesg wan shah cakap yg skang ni panas lg..tunggu redup...sebenarnye nak update blog dulu...hahaha

MUNGKIN

5.OOptg...cendol + one utama
esok ahad p desa moccis tuk tangkap gambar wedding plak....
so esok aku kire burn..takde rehat..hahahahaha hujung minggu yg sepatutnye lapanh menjadi penuh ngan xtvt2 lagi..takpe..yg penting happy...harap korang pon dapat hujung minggu yg mengembirakan...

jumpe lagi.

6 ulasan:

Rowena Chasez berkata...

ali..
huhuu..
shat??
lme dh xsnggah cnie..
busynyer skrg..
huhuu~

jane berkata...

me????

happy jumpa minah hensem
muahhaahhahhaha

ali berkata...

wena...sihat tapi penat..hahahahaha
tu ar wena sibuk sgt sampaikan lame dah tak singgah...

jane....minah hensem?
hahahahaha org mcmtu pon ada ka?

nur 'adli azhari berkata...

x ajak pun mencendol!

AcanCapik berkata...

peng, ko kena upah penulis la utk blog ko ni. haha...

ali berkata...

acan....hahahahaha acan mcmner nk letak video ar..takde pon....

adli...hahahaha ko tak balik perak ker..aku ajak meon dlm perjalann..die tak nak...insyallah lain kali...