Rabu, 9 Jun 2010

kerate kid

hahahahaha tetibe je aku terpanggil tuk komen pasal citer hollywood yg akan titayangkan bermula harini...\
aku dah tgk ok..hahahaha awal....k memng dah tgk pon semalam....

k post ni amat sesuai tuk sesape yg dah plan dalam kepale die nak pi tgk hujung minggu ni....
bukan nak jatuhkan citer orang k..memng nak jatuhkan ok..hahahahaha
bukan ape...taknk nnt korang kuar panggung rase mcm membuang duit jer...hahahaha teruk2 komen kau kali ni...

citer ni tak seperti ape yg aku expect...serius...playlist die memng mantap..jackie chan...sape yg taknak tgk citer die...
die ni dah mcm P.Ramlee gak ar..tgk 7, 8 pon tak bosan....pastu anak will smith...pernah tgk citer persuit of happines tak..budak tu la...betolkan...
tp citer ni slow....aksi pon..alamak...aksi bebudak jer......

knape korang tkyh tgk citer ni....
*bukan citer melayu
*ak best
*indah trailler dari cerita
*sebab baik ko tgk citer mlaysia..kli tak best pon at least ko dah bantu org malaysia jd kaya...dr tgk org luar bodoh2 kan kite..hahahahaha

so citer cadangan aku lagenda anak setan....
takpon ape2 la citer yg ade kat panggung selain citer karate kid ni...

hahahahahaha ok..klo ade sesape yg dah tgk n nak menafikan kate2 aku ni sila kan...aku sedia jer..hahahahaha

2 ulasan:

Rowena Chasez berkata...

blm tgk lagi karate kid..
nape x tgk prince of persia??
lagenda anak setan xbest..

cik jelita berkata...

aku dah tengok lagenda ank setan semalam ..
starting die agk best la.. but finally aku menemui kengantukan .. cm indah kabar dr rupa je ..
haha.. rse membazir gak tgk LAS cmlm..
huahua .. pas c ayu tu bertuka wajah aku da xminat dah nk tgk ..